• fw-1

    SALÁTÁK, BURGEREK A JAZZ CHICKENNÉL

    A rendelésedet leadhatod online is.

    fw-1

    NAPI MENÜ, RENDSZERESEN FRISSÜLŐ KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

    Nézd meg, milyen kínálattal várunk az Omlett étteremben!

  • Helyben készült sültek, kolbászok, füstölt és főtt húsáruk, felvágottak és tejtermékek Szombathelyen a kámoni bisztróban.

    Még nincs késő egy jó kocsonyához

    Bár a kocsonya leginkább a karácsonyi szezonban aktuális, nálunk még mindig nagyon népszerű januárban is.
    Biztosan mindenkinek van egy jól bevált receptje, de most röviden leírjuk a kocsonya készítés titkait.

    2019.01.11.Tovább olvasom

    Már nem kell sokat várni, és kezdődik a hurka, a kocsonya és a disznósajt szezonja

    Tudjátok, mit szeretünk az őszben? Azt, hogy már a küszöbön a hurka, a disznósajt és a kocsonya szezonja. Persze lehet ezeket korábban is kapni, de azért kétségtelenül október környéke az az időszak, amikor igazán kívánjuk ezeket a finomságokat.

    2018.09.11.Tovább olvasom

    Mi a legtöbbször kacsát készítünk így, de sertést és halat is nyugodtan lehet konfitálni

    Mi a legtöbbször a kacsacombot konfitáljuk, de más húsféléket is lehet és érdemes így elkészíteni. Mi azért szeretjük az eljárást, mert egészen más ízt kapunk, mint a klasszikus sütéskor.

    2018.09.5.Tovább olvasom