Elég trendi dolog lett bisztrózni – sokan keresik a minőségi alapanyagból készült, házias ízeket

Bisztró és bisztró között is van különbség. Van, akinek még mindig a régi talponállók jutnak eszébe a bisztró szó hallatán. Az idők és az igények azonban változnak. Ma ennél többet várhatunk és kapunk is, ha egy jó, trendi bisztróba térünk be. A bisztrózás egyébként népszerű dolog mostanság. Újra felfedezzük magunknak a házias ízeket, és szeretjük az ilyen ételeket minőségi környezetben elfogyasztani.

 

Sültek, kolbászok és gyorsan fogyasztható minőségi ételek jellemzik manapság a modern bisztrók kínálatát. Az étel elvihető, de helyben, kényelmesen is fogyasztható. Régen a sietős vendégek reggeliztek, ebédeltek bisztróban. Ma azonban vannak olyan helyek, ahol nem árt asztalt foglalni. Főleg ebédidőben. Szombathelyen találunk egy-két tradícionális bisztrót, olyan azonban kevés van, ahol az új trendeket követik.

 

Nálunk, a kámoni bisztróban a helyben készült sültek, kolbászok, hurkák mellett rendszeresen kínálunk extra, különlegesebb ételeket is. De a hozzánk betérők sajtokból, felvágottakból is választhatnak maguknak. Természetesen pékárut is kínálunk a frissen sült ételek mellé, amiket a szombathelyiek kedvenc pékségeiből szerzünk be, Toronyból és a tanműhelyből.

bisztro-facebook
A bisztrókban egyébként fontos a frissesség, ami az ételeket illeti. Az ételek elkészítésénél természetesen minőségi alapanyagot kell, hogy használjanak, és ami nagyon fontos, a házias ízvilág. A bisztróba betérők egyszóval minőségi alapanyagból készült, házias ízű ételeket szeretnének viszonylag gyorsan elfogyasztani, ha lehet trendi környezetben.

 
Nálunk Szombathelyen, a kámoni bisztróban ezeket mind megtalálod, így ha egy kis időd van, várunk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.