Ez a legnépszerűbb csirke boxunk

Ha még nem kóstoltad a kínálatunkból a csirke boxaink egyikét sem, itt az ideje, hogy kipróbáld az igazi házias csirkerészeket. Kínálatunkból több kosárból válogathatsz, de ha nehéz a döntés, eláruljuk melyik az a box, amivel nem nyúlhatsz mellé.

Ha igazi házias ízekre vágysz, ránk mindig számíthatsz. Minőségi, friss alapanyagokkal dolgozunk, így biztosan a legjobb ételeket kapod. Nagy büszkeségeink egyike a Jazz Chicken kosarak, melyeket gondosan készítünk el a legjobb alapanyagokból, amiket különleges pácokba és fűszerekbe forgatunk. Alapanyagaink jelentős részét helyi termelőktől szerezzük be, így ha nálunk fogyasztasz, őket is támogathatod.

A 4-es csirke box

Ha még nem kóstoltad egyik kosarunkat sem, az igazán pikáns joghurtos-fűszeres páccal készült csirkerészek biztosan a kedvenceid lesznek. A 4-es kosarunkban megtalálsz minden finom csirkerészből többet is, így még akár egy családi ebédnek is ideális.

A legjobb pedig, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról egy ilyen finom kosárért, egyszerűen házhoz rendelheted tőlünk a megadott telefonszámon.

Ha minket hívsz, még egy extra ajánlatunk is van a számodra, ha éppen meggyűlik a bajod a használt sütőzsiradékkal.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.