Hajlandóak vagyunk többet fizetni az egészséges ételekért – fontos lehet az extra tápanyag

Hajlandóak vagyunk többet fizetni az egészséges ételekért. Régen csak a tehetősebb réteg volt nyitott az egészséges termékekre, ez mára megváltozott. Egyre többen ismerik fel, hogy a kiegyensúlyozott táplálkozás az életminőség jelentős javulását hozza magával – olvasható a trademagazin.hu oldal összeállításában.

 

Az Euromonitor International 2013-as Globális Fogyasztó Trend felméréséből világossá válik, hogy a fogyasztók az online vásárláskor hajlandóak többet fizetni az olyan termékekért, amelyek extra tápanyagokat, vitaminokat tartalmaznak. A nagy márkák is tudják ezt. Ezért kommunikációs anyagaikban is hirdetik, hogy minőségi alapanyagot használnak, és felhívják a figyelmet az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás fontosságára is. A világmárkák tucatjai változtatják meg évszázados receptjeiket, hogy megfeleljenek az új, egészséges, cukormentes trendnek.

 
Étkezzen Ön is változatosan, vásároljon alapanyagot jól ismert hentestől. Így biztos lehet benne, hogy ízletes lesz az étel, amit a család asztalára szán.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.