Hogy álltok a házilag készített finomságokkal? Nektek mennyire jönnek be a helyben készült kolbászok, hurkák? Például a saját ízesítésű májpástétomok, tepertőkrémek, az előre fűszerezett, pácolt grillhúsok? Mi úgy látjuk, a házias ízek kezdik felvenni a versenyt a nagyipari termékekkel. És ez jó dolog. Egyrészt sok esetben egészségesebb, és a felhasznált anyagok is eredetiek. A hús az hús, a máj az máj. És a fűszer is valódi. A házi készítmények többnyire nem tartalmaznak mesterséges tartósítóanyagot. Egyszerűen készülnek, de a szakértelemnek köszönhetően mégis ízesek. Az elfogyasztásuk pedig élményszámba megy.
Tény, hogy a házi termékek ára gyakran nem tud versenyezni az óriási üzemekben előállítottakéval. De nem is biztos, hogy ezeket össze kell hasonlítani. A házi az házi, a nagyipari pedig nagyipari.
Jó minőségű házias finomságokat ennél? Várunk Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletében és a bisztrónkban is.