Házi fűszert a helyben készült húsra

Csak két kép. Az egyiken a házi magaságyásunk, ahonnan rengeteg házi fűszert tudunk hasznosítani. A másikon pedig egy étel, amibe ezek közül többféle is belekerül.

Magaságyás a bisztró mögött

Nagyon jól látszik ez utóbbi fotón, hogy a töltelékbe is került frissen szedett fűszer, illetve a hús remekül megbarnult kérgén is jól látható a gondos fűszerezés nyoma. Ami egyébként nem jelent töménytelen mennyiségű fűszert. Ugyanis hiszünk abban, hogy a minőségi húsnak önmagában olyan íze van, amit nem kell fokozni plusz fűszerezéssel. Ha jó a hús, legfeljebb egy-két kiegészítő hozzávalóra van szükség. Ahogy most a töltelékre is.

Elkészült… Főként házi fűszerekkel ízesítettünk

Te is szívesen kóstolnál hasonlót? Ha magad készítenél töltött dagadót, a húsboltunkban beszerezheted a hús alapanyagot. Viszont ha nem bajlódnál az elkészítéssel, a bisztróban is készítünk.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.