Hírek

Húsvéti sonka, hidegtál, friss húsok és bisztró áruk

Húsvéti finomságok házhoz is! 🐰Húsboltunkból beszerezhetsz különböző méretű igazi húsvéti sonkákat. Kínálatunkban megtalálod a csirkemellett, combot, darálthúst és természetesen ezek mellett rengeteg húsárút.

Ha igazi Húsvéti finomságra vágysz, adhatsz le rendelést hidegtálra is, amin kaszinótojás, sonka és sajttekercs, valamint franciasaláta található.

Biszrónk kínálatában megtaláljátok a kenyeret, húsvéti kalácsot, különböző süteményeket, rántott ételeket, sült oldalast, savanyúságokat, salátákat.

2023.03.20.Tovább olvasom

Kámoni Bisztró

2023.03.8.Tovább olvasom

Tatár beefsteak – az igazán megosztó nyers hús

A tatár beefsteak talán az egyik legmegosztóbb étel, amit ismerünk. Bár a nyers hús fogyasztása a világ számos helyén hagyomány, ennek ellenére rengetegen ellenzik ezt. Eláruljuk szerintünk mitől is olyan nagyszerű ez a fogás és ha eddig még nem merted kipróbálni, mert féltél, elmondjuk miért is fogyaszthatod teljes biztonsággal.

A megosztó étel: Tatár beefsteak

2023.03.8.Tovább olvasom

Immunerősítés káposztasalátával

Immunerősítés káposztasalátával – egyenesen a bisztrónkból

A káposztasaláta igazi vitaminbombaként is ismert, ugyanis a magas C vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő. Szerencsére nem kell otthon bajlódnod az elkészítésével, hiszen bisztrónkból is beszerezheted.

Immunerősítés káposztasalátával

2023.02.13.Tovább olvasom

Indiai ízek már a Kámoni bisztróban

2023.01.19.Tovább olvasom

Nyitvatartásunk az év elején

2022.12.30.Tovább olvasom

Rendelj Karácsonyi lakomát!

2022.12.9.Tovább olvasom

Káposztasalátával az erős immunrendszerért!

A káposztasaláta igazi vitaminbombaként is ismert, ugyanis a magas C vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő. Szerencsére nem kell otthon bajlódnod az elkészítésével, hiszen bisztrónkból is beszerezheted.

2022.10.24.Tovább olvasom

Rilette – a hűvös napok sztárja

Bár kevés étlapon találkozhattál a Rilette szóval, ha szeretnél jobban elmélyülni a gasztronómia világában, ezt az ételt mindenképpen meg kell kóstolnod. De mi is az a Rilette, és miért fogyasztják az őszi-téli időszakban? Cikkünkben mindent megtudhatsz erről a fogásról.

Kóstold meg a rilette-t
2022.09.26.Tovább olvasom

Tudtad? – Ebben az élelmiszerben is van C-vitamin!

Négyszer több C-vitamin található a szalámiban, mint az almában. Egészen pontosan 50 milligramm C-vitamin „rejtőzik” tíz dekagramm szalámiban. Mindezt a bajorországi fogyasztóvédők érdekvédelmi központja hozta nyilvánosságra.

A részleteket az mno.hu közölte. Az írásban arra is választ kapunk, hogyan kerül a szalámiba C-vitamin. Eszerint a szalámi jó színét segítő aszkorbinsav a felelős ezért.
Azt azért nem állítják a kutatók sem, hogy a szalámi egészségesebb lenne, mint az alma, a tény viszont igaz, hogy C-vitamint tartalmaz – nem is keveset.

2022.09.20.Tovább olvasom