Hírek

Így készül a bisztróban a konfitált kacsa

Ilyen, amikor a kacsacombot konfitálva készítjük. Vagyis bő zsírban, alacsony hőmérsékleten sütjük. Pontosabban inkább főzzük, hiszen a combokat teljesen ellepi a zsír. Erről már egy korábbi Facebook bejegyzésben mutattunk fotót. Hasonló volt ehhez.

2018.03.22.Tovább olvasom

Ezek is Kámonban készülnek

Virsli és lecsókolbász. Két kámoni finomság, ami a tavaly korszerűsített házi üzemünkben készül. Tudjuk, nem kifejezetten extra ételekről van szó, de mi büszkék vagyunk ezekre is, mert házi finomságok.

2018.03.5.Tovább olvasom

A sült hús francia salátával… – az egyik legjobb választás

A francia salátát szereted? És a sült húsokat? A kettőt együtt? Szerintünk remek párosítás, ahogy a grillezett zöldségek is nagyon jól mennek a bisztrós sültekhez.

2018.02.15.Tovább olvasom

Ha rendszeresen fogyasztunk erős paprikát, sokkal egészségesebbek lehetünk

Magyarok vagyunk, szeretjük a csípős ételeket. Húslevesben, gulyásban, pörköltben, kolbászban alap, hogy kerül bele egy kis csípős paprika. A legtöbben legalábbis így gondolkodnak… Akik egyébként jól is teszik, hiszen az erős paprika nem csak arra jó, hogy megizzaszt minket az étkező asztalnál, hanem egészségesebbé is tesz.

2018.02.13.Tovább olvasom

A házias finomságok, amik sokaknál a gyermekkort idézik

Van néhány étel, amit ha megkóstolunk vagy megérezzük az illatukat, egyből a gyermekkorunk jut eszünkbe.

2018.01.23.Tovább olvasom

Nálunk a házi’ a kedvenc

Nálunk egyértelműen a házi ízvilág a favorit. Ezért minden olyan terméket szívesen forgalmazunk, ami kisüzemi eljárással, igazi elhivatottsággal készül. Ilyenek a Püski Manufaktúra kolbászai is, amiket a mi házi finomságaink mellett szintén megtaláltok a húspultban. Ráadásul nem is egyfélét. A kolbászok között a csemegétől kezdve az enyhén paprikáson át az igazán csípősig többet is fellelhetsz.

2018.01.17.Tovább olvasom

Ennyiért rendelhetsz házhoz halászlevet és töltött káposztát Szombathelyen idén karácsonykor

Karácsonykor a legszívesebben a hagyományos fogásokat fogyasztjuk. Ezek elkészítése viszont nem a legegyszerűbb feladat. A halászlevet és a töltött káposztát sem könnyű jól elkészíteni. Arról nem is beszélve, hogy kis mennyiségben előállítva egyik sem lesz az igazi. Ezért nem véletlen, hogy aki teheti, manapság inkább rendeli ezeket az ünnepi ételeket.

2017.12.18.Tovább olvasom

Idén (is) tőlünk rendelnél karácsonyra ünnepi menüt?

Ha Te se szeretnél lemaradni arról, hogy idén milyen ünnepi menüket rendelhetsz tőlünk karácsonyra, iratkozz fel az értesítési listánkra, és hamarosan minden fontos infót elküldünk Neked e-mailben. 

2017.12.6.Tovább olvasom

Hamarosan András napja… Tudjátok, mit jelent ez?

Azt, hogy hivatalosan is megkezdődik a disznótoros ételek ideje. A hagyományok szerint ugyanis november 30-ától szokás disznót vágni. Vagyis András-nap után készülnek(tek) azok a szuper házi, szinte utánozhatatlan disznótoros finomságok. Igaz, manapság már korábban is kaphatók ilyen ételek.

2017.11.21.Tovább olvasom

Neked melyik a kedvenc bisztrós ételed?

Nálunk, Kámonban a hagyományos bisztrós ételek fogynak a legjobban. A sült kolbász vezető pozíciója megkérdőjelezhetetlen.

2017.10.11.Tovább olvasom