Hírek

Készíts házi szószt a grillhúshoz!

A grillhúsok és a sülthúsok általában akkor lesznek igazán finomak, ha megfelelő pácokat használunk az előkészítéskor. De az ízesítés másik fontos eleme a mártás is, amiről sokan hajlamosak elfeledkezni.

2017.05.29.Tovább olvasom

A grillezéshez idő kell – Ettől lesz olyan nagy élmény a sütögetés

Ha igazán jó grillezős élményt szeretnénk, áldozzunk elég időt minden sütéshez kapcsolódó teendőre.

2017.05.22.Tovább olvasom

Sajnos pár napig még zárva lesz az Omlett – Egy fotó a korszerűsítésről

Az előzetes tervekkel ellentétben sajnos még a jövő hét elején is zárva kell tartanunk. A kivitelezés pár napot elhúzódik, így várhatóan csak szerdán (május 24-én) nyit az étterem és a Jazz Chicken – a húsbolt és a bisztró viszont nyitva lesz. Megértéseteket köszönjük. Egyébként így állunk most az építkezéssel.

2017.05.19.Tovább olvasom

Néhány ok, amiért érdemes rakott ételt készíteni

Az első, hogy nagyon finomak. Talán ez a legfontosabb, de mi a többi?

2017.05.15.Tovább olvasom

Korszerűsítünk és fejlesztünk, ezért május 15-étől május 19-éig egy kis “szünetet” tartunk

Mint azt már többször is jeleztük, a húsbolt bővítése és az Omlett étterem konyhájának további korszerűsítése miatt rövid időre sajnos “szünetet” kell tartanunk. A leállás május 15-étől május 19-éig tart, így ebben az időszakban nem lesz menü sem. Megértéseteket köszönjük, a “szünet” után pedig mindenkit ugyanúgy várunk szeretettel!

2017.05.5.Tovább olvasom

Fejlesztések a húsboltban és az Omlettben – Elképzelhető, hogy egy kis szünetet is tartunk

Talán láttátok már vagy hallottatok róla, hogy újabb fejlesztésbe fogtunk a bisztró mögötti területen. A húsboltot bővítjük és az Omlett konyháját is tovább korszerűsítjük.

2017.05.2.Tovább olvasom

Te rendszeresen eszel meleg ebédet? Nézd meg, hogy a többséghez tartozol-e!

Komoly változáson mentek át az étkezési szokásaink az utóbbi 27 évben. A GfK felmérése szerint például 2016-ra jócskán megnőtt a hideg ebédet fogyasztók száma (28-ról 51 százalékra). Meleg ebédet kevesebben esznek rendszeresen, mint 1989-ben.

2017.04.27.Tovább olvasom

Házi kenőmájas toronyi kenyérrel…

Ha igazán házi ízekre vágyunk, de a hús helyett inkább valami mást választanánk, a májkrém jó választás. Friss ropogós kenyérrel tökéletes reggeli vagy vacsora lehet.

2017.03.20.Tovább olvasom

Házias ízvilág és rengeteg napi ajánlat

Kétségtelenül más egy magyar bisztró, mint egy francia. Mások az ételek és a vendégek igényei is. Mégis van némi párhuzam. Ezt pedig a friss alapanyag, a szezonalitás és a hagyományok követése jeleníti meg.

2017.03.6.Tovább olvasom

Mi tesznek a bisztróban is kapható Püski Manufaktúra kolbászaiba?

Kizárólag a legjobb alapanyagokat. Egészen pontosan húst, ami csak kifogástalan minőségű lehet. De a Püski kolbászokban fontos alapanyag a sertés legnemesebb és egyben legízletesebb szalonnája is, a tokaszalonna. Ahogy a manufaktúra oldalán olvasható, ennek gazdag íze és állaga segíti elő a fűszerek kibontakozását és a kolbászok tökéletes érlelését. Jól hangzik…

2017.02.28.Tovább olvasom