Hírek

Mit együnk a hőségben? – Nyári ételek az Omlett Étteremben

Ismét visszatért a hőség, amikor is nem sok kedvünk van a meleg tűzhely mellett állni és főzöcskézni, sőt sokszor még az evés is nehezünkre esik. Ilyenkor a nyári ételek nagyon jó választásnak bizonyulnak, amik amellett, hogy hűsítőek, sokkal könnyebben megemésztjük őket és még az elkészítésük is nagyon egyszerű. 

Ha a hőségben nem csak fagyin szeretnénk élni, érdemes végiggondolni, mik azok az ételek, amiket gyorsan el tudunk készíteni és könnyen emészthetőek.

Nyári ételek - Saláta

Egy könnyed saláta a meleg napokra

 

2019.08.7.Tovább olvasom

Műanyagmentes július az Omlettben

Elgondolkoztál már azon, hogy egy hónapban mennyi műanyagot használsz? Tudtad, hogy pár apró trükkel és odafigyeléssel Te is csökkentheted a kidobott műanyagok mennyiségét? Tudod miről szól a műanyagmentes július?

Ha Neked is fontos a környezeted, mindenképpen olvasd el a cikket és csatlakozz a műanyagmentes júliushoz Te is!

2019.07.3.Tovább olvasom

Munkatársat keresünk

Ha nyárra keresel munkát, van egy tippünk!

Nyári időszakra keresünk napi 4 órás munkavégzésre ételfutárt, beszerzőt.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, vagy további információra lenne szükséged hívj minket bátran a
06 30 400 7276 -os telefonszámon.
További elérhetőségeinket IDE kattintva találod

2019.05.22.Tovább olvasom

Étkezz okosan Húsvét után is!

A nagy húsvéti lakomák után szívesebben fogyasztunk könnyebb és egyszerűbb ételeket. Érdemes ilyenkor valóban egy kicsit kímélőbb fogásokat választani. De mit együnk, amikor már a tojás is a könyökünkön jön ki és a zsíros húsokra már rá sem bírunk nézni?

2019.04.24.Tovább olvasom

Tények és tévhitek a tojásról 2.rész

Cikksorozatunk első részében a tojásfogyasztásról írtunk általánosságban. Azt tehát már tudjuk, hogy a tojás igenis egészséges, rengeteg vitamin található benne és emellett kimondottan tápláló reggeli lehet. Szót ejtettünk ugyanakkor a koleszterinről, ami jogosan kelt aggodalmat mindenkiben, legfőképpen így Húsvéthoz közeledve.

2019.04.2.Tovább olvasom

Vitaminforrás a bisztrónkból

Az enyhe idő beköszöntével, sajnos hajlamosabbak vagyunk megbetegedni. Ilyenkor nagyon fontos, hogy a megfelelő étrenddel és vitaminokkal biztosítsuk a szervezetünket a vírusok ellen. Összeszedtük azokat a vitaminforrásokat, amiket nálunk a pultban is megtalálhatsz.

2019.02.25.Tovább olvasom

Még nincs késő egy jó kocsonyához

Bár a kocsonya leginkább a karácsonyi szezonban aktuális, nálunk még mindig nagyon népszerű januárban is.
Biztosan mindenkinek van egy jól bevált receptje, de most röviden leírjuk a kocsonya készítés titkait.

2019.01.11.Tovább olvasom

Már nem kell sokat várni, és kezdődik a hurka, a kocsonya és a disznósajt szezonja

Tudjátok, mit szeretünk az őszben? Azt, hogy már a küszöbön a hurka, a disznósajt és a kocsonya szezonja. Persze lehet ezeket korábban is kapni, de azért kétségtelenül október környéke az az időszak, amikor igazán kívánjuk ezeket a finomságokat.

2018.09.11.Tovább olvasom

Mi a legtöbbször kacsát készítünk így, de sertést és halat is nyugodtan lehet konfitálni

Mi a legtöbbször a kacsacombot konfitáljuk, de más húsféléket is lehet és érdemes így elkészíteni. Mi azért szeretjük az eljárást, mert egészen más ízt kapunk, mint a klasszikus sütéskor.

2018.09.5.Tovább olvasom

Házi fűszert a helyben készült húsra

Csak két kép. Az egyiken a házi magaságyásunk, ahonnan rengeteg házi fűszert tudunk hasznosítani. A másikon pedig egy étel, amibe ezek közül többféle is belekerül.

2018.08.30.Tovább olvasom