Hírek

Zöldség, zöldség, zöldség – Klasszikus formában és extra változatban is felhasználjuk a bisztróban a nyári finomságokat

A napokban postoltuk a Facebook oldalunkon, hogy cukkinivel ízesített házi sütit kínáltunk a bisztróban. Úgy láttuk, hogy nagyon bejött nektek, úgyhogy a nyári “zöldség vonalat” még tovább erősítettük. Készítettünk például rántott cukkini golyókat is, amikbe a zöldségen kívül sajtot is tettünk. Nagyon klassz nyári étel. Egyébként így néz ki.

2018.07.19.Tovább olvasom

A hús mellé sajtot is tegyünk grillre!

Ha minőségi a hús, még pácolásra sincs szükség. Elég csak a grillre tenni a szeleteket, és ott sózni, frissen őrölt borssal megszórni. Ezt állítja Serényi Zsolt, a Tetovált séf, akinek a tippjeit a Nosalty osztotta meg nemrég. Ugyanitt olvasható az is, hogy a grillsajtokkal ugyancsak nagyon jól feldobható a húsok íze. Amivel természetesen mi is egyetértünk.

2018.06.27.Tovább olvasom

Indul a foci vb – Szerezd be nálunk a meccsnézős ételeket!

A nagy meccsnézés közben könnyen megéhezik az ember. Az izgalom hamar megteszi a hatását. Szóval nem árt, ha a futball világbajnokságra az ételek tekintetében is előre felkészülünk.

2018.06.14.Tovább olvasom

A mi grillezős tippjeinket is ajánlják a Borsban

A Kámon-Hús grillezős tippjeit is ajánlja a Bors. A napokban megjelent cikkben Sárközi Ákos séftől, a TV2 sztár szakácsától is kérdeznek. És a mi szakértői tanácsainkat is megosztják.

2018.06.12.Tovább olvasom

Így készül nálunk a konfitált kacsa

Kétségtelenül ez az egyik kedvenc étel az bisztróban. A konfitált kacsa ugyanis nagyon omlós, ízes, egyáltalán nem száraz, kellően szaftos. Ki ne választaná ebédre?

2018.05.23.Tovább olvasom

Kihagyhatatlan tavaszi étel: baconbe göngyölt spárga

Az a jó a tavaszban, hogy végre lehet friss zöldségekből ételt készíteni. Az Omlett menük között több ilyen finomságot is találsz. Ilyen a spárgakrém leves is, amit pirított baconnel kínálunk. De a spárga nem csak levesként készíthető el.

2018.05.9.Tovább olvasom

Így készül a bisztróban a konfitált kacsa

Ilyen, amikor a kacsacombot konfitálva készítjük. Vagyis bő zsírban, alacsony hőmérsékleten sütjük. Pontosabban inkább főzzük, hiszen a combokat teljesen ellepi a zsír. Erről már egy korábbi Facebook bejegyzésben mutattunk fotót. Hasonló volt ehhez.

2018.03.22.Tovább olvasom

Ezek is Kámonban készülnek

Virsli és lecsókolbász. Két kámoni finomság, ami a tavaly korszerűsített házi üzemünkben készül. Tudjuk, nem kifejezetten extra ételekről van szó, de mi büszkék vagyunk ezekre is, mert házi finomságok.

2018.03.5.Tovább olvasom

A sült hús francia salátával… – az egyik legjobb választás

A francia salátát szereted? És a sült húsokat? A kettőt együtt? Szerintünk remek párosítás, ahogy a grillezett zöldségek is nagyon jól mennek a bisztrós sültekhez.

2018.02.15.Tovább olvasom

Ha rendszeresen fogyasztunk erős paprikát, sokkal egészségesebbek lehetünk

Magyarok vagyunk, szeretjük a csípős ételeket. Húslevesben, gulyásban, pörköltben, kolbászban alap, hogy kerül bele egy kis csípős paprika. A legtöbben legalábbis így gondolkodnak… Akik egyébként jól is teszik, hiszen az erős paprika nem csak arra jó, hogy megizzaszt minket az étkező asztalnál, hanem egészségesebbé is tesz.

2018.02.13.Tovább olvasom