Hírek

A sült kolbász eléggé “cseles” étel

Ha bisztró, akkor sült kolbász – mondjuk a legtöbben… És ez tényleg így van. Általában akkor is rápillantunk a bisztrós sült kolbász kínálatra, ha teljesen mást szeretnénk enni. És az is előfordul, hogy az illata el is térít minket az eredeti tervünktől.

2016.05.12.Tovább olvasom

Ilyen sült és főtt finomságokból válogathatsz a bisztróban

Rendszeresen írjuk, hogy főtt és sült finomságokkal is várunk Titeket a bisztróban. De azt kevésszer részleteztük eddig, hogy pontosan mik tartoznak ebbe a kínálatba. Hát, most megtesszük.

2016.05.2.Tovább olvasom

Új laktózmentes joghurtok, tej és csokoládés tej is a bisztró kínálatában

A bisztróban kapható tejtermékeink között Cserpes joghurtokat, laktózmentes tejet és csokoládés tejet is találtok – ez mind újdonság. A joghurtokat többféle ízben kínáljuk. A mellékelt képen most egy szuper fekete ribizliset láttok, amiből a gyümölcsdarabokat tényleg nem spórolták ki.

2016.04.20.Tovább olvasom

Mitől lesz igazán jó egy sütnivaló kolbász?

Attól, ha valóban van benne hús. Sok helyen ezzel spórolnak, pedig a hús nagyon fontos. A jó sütnivaló kolbász ettől függetlenül szaftos is, vagyis egy kis zsír nélkül nem lenne meg az a jó kis állag és íz, amit sokan szeretünk. A száraz, tömény kolbász sem az igazi, szóval az arányok sokat számítanak.

2016.04.13.Tovább olvasom

Kibővült a kínálat, de ezért a régi ízek is megmaradtak

A megújult kínálta mellett azért a régi ízek is megmaradtak a kibővített bisztróban. Ahogy régen, úgy reggel nyolc óra körül már most is kész a tokaszalonna, a hasaalja szalonna, a füstölt-főtt császár, a sült császár, a sült tokaszalonna, a sült hasaalja szalonna. És szinte folyamatosan sül a hurka és a kolbász is.

2016.04.11.Tovább olvasom

Már csak az utolsó simítások vannak hátra (képek)

Ilyen lett. Elkészült a kibővített bisztró. Már csak dekor és az utolsó simítások vannak hátra, lassan minden kész, úgyhogy várunk Titeket!

2016.03.1.Tovább olvasom

Néhány kámoni bisztrós finomság, ami után nem maradsz éhes

Azt ugye már írtuk, hogy a korán kelők is bátran jöhetnek hozzánk. Reggel hattól mi már készítjük a bisztrós finomságokat. De miket készítünk?

2016.02.26.Tovább olvasom

Hamarosan kész a kibővített kámoni bisztró – Pár nap múlva nyitunk

Megkezdődött a visszaszámlálás, várhatóan tíz nap múlva nyit a kibővített bisztró. A tervek szerint március 2-ától már jóval nagyobb helyen várunk Titeket. És nem csak a bisztró lesz nagyobb, hanem a kínálat is. Lesznek levesek, saláták, és a hentesáru választék is szélesebb lesz. 

2016.02.22.Tovább olvasom

Bővül a bisztró – a munkálatok már zajlanak

Emlékeztek még? Tavaly említettük, hogy bővítenénk a kámoni bisztrót. Most eljött az ideje. A munkálatok már zajlanak. És meglepően gyorsan haladnak a dolgok… 🙂 Ha pedig elkészül, ilyen lesz.

2016.02.9.Tovább olvasom

Kolbászos típus vagy? Ezeket próbáltad már?

Négyféle, nem igazán hagyományos kolbász, amit szerintünk érdemes megízlelni. Olyanokat mutatunk most, amikről talán hallottál már, de eddig valamiért nem kóstoltad. Nézzük!

2016.01.27.Tovább olvasom