Hírek

Fejlesztések a húsboltban és az Omlettben – Elképzelhető, hogy egy kis szünetet is tartunk

Talán láttátok már vagy hallottatok róla, hogy újabb fejlesztésbe fogtunk a bisztró mögötti területen. A húsboltot bővítjük és az Omlett konyháját is tovább korszerűsítjük.

2017.05.2.Tovább olvasom

Te rendszeresen eszel meleg ebédet? Nézd meg, hogy a többséghez tartozol-e!

Komoly változáson mentek át az étkezési szokásaink az utóbbi 27 évben. A GfK felmérése szerint például 2016-ra jócskán megnőtt a hideg ebédet fogyasztók száma (28-ról 51 százalékra). Meleg ebédet kevesebben esznek rendszeresen, mint 1989-ben.

2017.04.27.Tovább olvasom

Házi kenőmájas toronyi kenyérrel…

Ha igazán házi ízekre vágyunk, de a hús helyett inkább valami mást választanánk, a májkrém jó választás. Friss ropogós kenyérrel tökéletes reggeli vagy vacsora lehet.

2017.03.20.Tovább olvasom

Házias ízvilág és rengeteg napi ajánlat

Kétségtelenül más egy magyar bisztró, mint egy francia. Mások az ételek és a vendégek igényei is. Mégis van némi párhuzam. Ezt pedig a friss alapanyag, a szezonalitás és a hagyományok követése jeleníti meg.

2017.03.6.Tovább olvasom

Mi tesznek a bisztróban is kapható Püski Manufaktúra kolbászaiba?

Kizárólag a legjobb alapanyagokat. Egészen pontosan húst, ami csak kifogástalan minőségű lehet. De a Püski kolbászokban fontos alapanyag a sertés legnemesebb és egyben legízletesebb szalonnája is, a tokaszalonna. Ahogy a manufaktúra oldalán olvasható, ennek gazdag íze és állaga segíti elő a fűszerek kibontakozását és a kolbászok tökéletes érlelését. Jól hangzik…

2017.02.28.Tovább olvasom

Ha kihagyjuk a reggelit, ártunk a szívünknek?

Amerikai szívgyógyászok szerint rosszat tehetünk a szívünknek, ha nem figyelünk oda a napi első étkezésre. A reggeli rendszeres elmulasztása ugyanis keringési problémákat idézhetnek elő. És a napközbeni rendszertelen étkezés is ártalmas.

2017.02.2.Tovább olvasom

Hogyan készítsük el a hurkát, és mivel fogyasszuk?

A leggyakoribb kérdés a hurka elkészítésével kapcsolatban: hogyan kell úgy megsütni, hogy ne repedjen szét?

2017.01.26.Tovább olvasom

A bacont szereted?

Ha szereted a pirított bacont, akkor ezek a Jazz Chicken ételek valószínűleg Neked is bejönnek. Mutatunk két-két, baconnel (is) felturbózott bagettet és burgert.

2017.01.25.Tovább olvasom

Kóstolj kézműves kolbászt!

Mitől kézműves egy kolbász? Leginkább a készítés módja és a felhasznált alapanyagok miatt.

2017.01.23.Tovább olvasom

A marhahúsos ételeket szereted?

A marhahúsos ételeket szereted? Akkor január a Te hónapod az Omlettben. Ugyanis a következő két hétben még két alkalommal lesz a menüben marhából készült étel.

2017.01.18.Tovább olvasom