Hírek

A grillhúsokhoz nem érdemes drága, érett, kifinomult bort választani

Karakteres bort válassz, ha a grillhúsokhoz fröccsöt innál. Amúgy tisztán fogyasztva kiváló a fiatal Cabernet sauvignon, a Cabernet franc, a Merlot és a Pinot noir is. De egy friss rosé is igazán jó választás lehet. Vörösbort talán kicsit kevesebben isznak a grillhúsokhoz. De ezek közül a gyümölcsös, a kicsit testesebb, fűszereses borok is fogyaszthatók a rácson sült finomságok mellé.

2015.05.18.Tovább olvasom

Mit tegyünk, ha túl sok sonka marad húsvét utánra?

Nem fogyott úgy a sonka, ahogy azt terveztük? Mutatjuk, hogy milyen ételek készíthetők a maradékból.

2015.04.7.Tovább olvasom

Házi vagy bolti? Te milyen tormát eszel a sonkához? – Ha a természeteset választod, sokat tehetsz az egészségedért

Egyesek a hagyományos bolti ecetes tormára esküsznek. Mások inkább “megkönnyezve”, maguk reszelik le, és azt kínálják a húsvét sonkához. Az ízlések eltérőek, az azonban nem kérdés, hogy ha főtt sonka kerül a tányérra, akkor tormát is fogyasztunk. És jól tesszük, mert rengetek pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Mutatjuk.

2015.04.2.Tovább olvasom

Te is szereted medvehagymával ízesíteni az ételedet? – Mutatunk egy-két hasznos infót

A tavaszi időszakban járunk, és így, a virágzás előtt szedik az egyik ritka, de nagyon jól hasznosítható gyógynövényünket, a medvehagymát.

2015.03.25.Tovább olvasom

Extra finomságok Szombathelyen, a kámoni bisztróban

Bisztrózni szeretsz-e? És az extra, sült és főtt finomságokkal hogy állsz?

2015.03.4.Tovább olvasom

Aki reggelizik…. Tudjátok a folytatást?

Összegyűjtött a HáziPatika.com hat olyan okot, ami a rendszeres reggelizés mellett szól. Többször hívtuk már fel mi is a figyelmet a reggelizés fontosságára. Szombathely első reggelizőjeként úgy gondoljuk, sokat tehet hozzá a napunkhoz a jó minőségű, bőséges reggeli. Nézzük meg, miben segíthet a nap első étkezése.

2015.02.24.Tovább olvasom

Voltál már nálunk a bisztróban? Akkor biztosan tudod, hogy itt mindig kóstolhatsz valami extra finomságot

Mielőtt az extra finomságokra térnénk, mutatunk pár kifejezést: házias ízek, minőségi húsokból készült sültek, modern környezet és újító, különleges fogások, barátságos, minőségi kiszolgálás. Ezek azok a kulcsszavak, amik talán jól jellemzik, hogy milyen is Szombathelyen a kámoni bisztró, és mi mire törekszünk. De ez nem minden, jöjjenek a részletek.

2015.02.19.Tovább olvasom

Nálatok is a rántott hús a kedvenc, ha vasárnapi ebédről van szó?

A legtöbbeknél igen. Viszonylag sűrűn készítenek a magyarok rántott szeletet hétvégi ebédre. Egy korábbi felmérés is ezt támasztja alá, miszerint a legtöbbször tálalt ételek között a második a rántott szelet. Az első a sült burgonya.

2015.02.13.Tovább olvasom

Regisztrálj a 15 százalékos kedvezmény kuponra!

Regisztrálj, és megy a 15 százalékos kedvezmény kupon, amit a Jazz Chicken webáruházban tudsz beváltani.

2015.02.11.Tovább olvasom

A felnőttek 33 százaléka nem reggelizik rendszeresen – Az Omlett napindító kínálatát nézted már?

A felnőttek 33 százaléka nem reggelizik rendszeresen, csupán 67 százalékuk visz be táplálékot az ébredést követően minden nap – derült ki az Actimel reggeli rutin felmérésének eredményeiből.

2015.02.10.Tovább olvasom