Hírek

Azok a rossz étkezési szokások

Sok gyorsételt eszel? A hétvégén szinte bármit elfogyasztasz? Egy pohár bor is lecsúszik lefekvés előtt? Van, hogy kimarad egy-egy étkezés? A HáziPatika.com összegyűjtött nyolc étkezési szokást, ami bizony sokunkra jellemző. Pedig csak kicsit kéne odafigyelni.

2015.02.2.Tovább olvasom

Ezt már próbáltad? Kimondottan ízletes étel készíthető így baconből és tojásból

Rengeteg formája létezik az egyszerű ételek elkészítésének. Nem is gondolnánk, hogy két összetevőből milyen szuper, ízletes fogásokat készíthetünk. Ahogy sok mindenben, a főzésben, a sütésben is sokat számít a kreativitás. A most mutatott ételnél is dominál mindez.

2015.01.23.Tovább olvasom

Szinte folyamatosan főzzük – most is sokan jönnek kocsonyáért a bisztróba

Javában tart a kocsonyaszezon. Szinte folyamatosan készülnek a házilag gyártott finomságaink.

2015.01.22.Tovább olvasom

Reggelire sült szalonna és kolbász

Hogy miért? Mutatjuk. Jól tesszük, ha reggelire szalonnát, kolbászt eszünk. Az anyagcserére ugyanis jótékony hatással van.

2015.01.12.Tovább olvasom

Pénteken ingyenes sonkakóstoló a bisztróban

Emlékeztek még a rekord ideig érlelt sonkánkra? Most elkészült. És mi ingyenes kóstolót tartunk holnap (pénteken) a kámoni bisztróban. Várunk Titeket szeretettel!

2015.01.8.Tovább olvasom

Forralt bor, rumpuncs és forró csoki – ezekkel hangolódunk karácsonyra

Karácsonyi ételekről már többször írtunk. Most néhány népszerű ünnepi italt sorolunk fel.

2014.12.15.Tovább olvasom

A disznótoros mellé a legjobb a pálinka – a többség így gondolja

A disznótoros mellé a legjobb a pálinka. A legtöbben legalábbis ezt állítják. És azt is, hogy barátokkal a legjobb inni és mértékkel fogyasztva az egészségnek is jót tesz.

2014.12.9.Tovább olvasom

Ti mivel eszitek a kocsonyát?

Ahány ház, annyi szokás – mondják. Sokféle módon ízesíthetjük a kész kocsonyánkat. Ízlés kérdése. Van, aki ecetes hagymát fogyaszt, mások csak ecettel, egy-két kortynyit raknak rá. Az egyik nagy kedvenc a friss, reszelt torma, vagy ha nincs, akkor a bolti változat is megteszi.

2014.11.25.Tovább olvasom

Biotermékekkel hogy álltok? A bisztróban kínált szörpök különféle gasztronómia finomságokhoz is használhatók

Biotermékekkel hogy álltok? A bisztróban pár ilyen terméket mi is kínálunk. Például bioszörpöt, méghozzá az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó gyümölcsből készült Höllingert.

2014.11.21.Tovább olvasom

A szalonnák szalonnája a bisztróban

A szalonnák szalonnája a császárszalonna. Szerintem ebben sokan egyetértünk. A császárhúsból készített szalonna – legyen füstölt, sült vagy főtt – csak jó lehet.

2014.11.13.Tovább olvasom