Csokoládét, sajtokat és gyümölcsöket is szívesen fogyasztunk két főétkezés között. A magyarok 34 százaléka a gyümölcsöt, 17 százaléka a csokoládét, míg 8 százaléka a sajtot választja ilyen alkalmakkor.
Bisztró és bisztró között is van különbség. Van, akinek még mindig a régi talponállók jutnak eszébe a bisztró szó hallatán. Az idők és az igények azonban változnak. Ma ennél többet várhatunk és kapunk is, ha egy jó, trendi bisztróba térünk be. A bisztrózás egyébként népszerű dolog mostanság. Újra felfedezzük magunknak a házias ízeket, és szeretjük az ilyen ételeket minőségi környezetben elfogyasztani.
A tészta igazán jól fogy itthon. Átlagosan évente 6-7 kilogrammot eszünk belőle személyenként. Olcsó, tápláló és számos módon elkészíthető. Érthető a népszerűsége. Úgy tűnik, az ízesített változat is kelendő.
Azt mindenki tudja, hogy a mozgás a kiegyensúlyozott élet része. Ezt mi is támogatjuk. Kollégáink is rendszeresen járnak futóversenyekre. Kerékpároznak és túrákon is részt vesznek. Tudjuk azt, hogy nem kell lemondani a jó falatokról. Csupán a mozgásra is időt kell szánni. Mutatjuk is, hogy egy-egy húsos fogás elfogyasztása mennyi mozgással dolgozható le.
Megjelent az első hírlevelünk, hamarosan minden feliratkozónk és online vásárlónknak elküldjük. Nézzük, miről olvashattok.
A Kámon-hús Kft. is képviseltette magát az elmúlt hétvégén a szombathelyi Fő téren megtartott eseményeken.
Nem kell félni a szalonnától. A megfelelő minőségű egészséges is lehet, amennyiben mértékkel fogyasztjuk. Bár ha megnézzük nagyszüleink étkezés szokásait és az egészségi állapotukat, arra juthatunk, hogy akár naponta is ehetünk szalonnát, csak mesterséges anyagoktól mentes legyen.
Lecsóval hogyan álltok? Sok fogyott a nyáron? Sokan a hagyományos verziót egy kis plusztojással és kolbásszal is felturbózzák. Nézzétek meg, milyen lecsófajták léteznek, és melyek a legjobb “belevaló” kolbászfélék.
Mint sok másnak, a kolbász héjának a lehúzására is van egy praktikus módszer. Ha Te is csak nehézkesen tudod megoldani ezt a feladatot, olvasd el a tippünket.
Régóta kérdés, hogy melyik olajat is válasszuk a konyhában, melyik egészségesebb, és melyik ad jobb ízt az ételeinknek.