Hírek

Szívesen fogyasztunk sajtokat, csokoládét és gyümölcsöt is a főétkezések között

Csokoládét, sajtokat és gyümölcsöket is szívesen fogyasztunk két főétkezés között. A magyarok 34 százaléka a gyümölcsöt, 17 százaléka a csokoládét, míg 8 százaléka a sajtot választja ilyen alkalmakkor.

2014.10.6.Tovább olvasom

Elég trendi dolog lett bisztrózni – sokan keresik a minőségi alapanyagból készült, házias ízeket

Bisztró és bisztró között is van különbség. Van, akinek még mindig a régi talponállók jutnak eszébe a bisztró szó hallatán. Az idők és az igények azonban változnak. Ma ennél többet várhatunk és kapunk is, ha egy jó, trendi bisztróba térünk be. A bisztrózás egyébként népszerű dolog mostanság. Újra felfedezzük magunknak a házias ízeket, és szeretjük az ilyen ételeket minőségi környezetben elfogyasztani.

2014.09.26.Tovább olvasom

Kóstoltad már? Chilis, fokhagymás és vörösboros ízesítésű tésztával is feldobhatók az ételek

A tészta igazán jól fogy itthon. Átlagosan évente 6-7 kilogrammot eszünk belőle személyenként. Olcsó, tápláló és számos módon elkészíthető. Érthető a népszerűsége. Úgy tűnik, az ízesített változat is kelendő.

2014.09.22.Tovább olvasom

Ennyit kell mozogni, hogy az elfogyasztott húst ledolgozzuk

Azt mindenki tudja, hogy a mozgás a kiegyensúlyozott élet része. Ezt mi is támogatjuk. Kollégáink is rendszeresen járnak futóversenyekre. Kerékpároznak és túrákon is részt vesznek. Tudjuk azt, hogy nem kell lemondani a jó falatokról. Csupán a mozgásra is időt kell szánni. Mutatjuk is, hogy egy-egy húsos fogás elfogyasztása mennyi mozgással dolgozható le.

2014.09.18.Tovább olvasom

Akciók és érdekességek a hírlevelünkben (2014. 09.)

Megjelent az első hírlevelünk, hamarosan minden feliratkozónk és online vásárlónknak elküldjük. Nézzük, miről olvashattok.

2014.09.17.Tovább olvasom

Grilleztünk a Fő téren – péntektől vasárnapig sültek a kolbászok

A Kámon-hús Kft. is képviseltette magát az elmúlt hétvégén a szombathelyi Fő téren megtartott eseményeken.

2014.09.15.Tovább olvasom

Egészséges a szalonna – csak jó minőségű legyen

Nem kell félni a szalonnától. A megfelelő minőségű egészséges is lehet, amennyiben mértékkel fogyasztjuk. Bár ha megnézzük nagyszüleink étkezés szokásait és az egészségi állapotukat, arra juthatunk, hogy akár naponta is ehetünk szalonnát, csak mesterséges anyagoktól mentes legyen.

2014.08.29.Tovább olvasom

Ezekkel a hozzávalókkal próbáltad már a lecsót?

Lecsóval hogyan álltok? Sok fogyott a nyáron? Sokan a hagyományos verziót egy kis plusztojással és kolbásszal is felturbózzák. Nézzétek meg, milyen lecsófajták léteznek, és melyek a legjobb “belevaló” kolbászfélék.

2014.08.27.Tovább olvasom

Te hogyan húzod le a kolbász héját? Így a legkönnyebb

Mint sok másnak, a kolbász héjának a lehúzására is van egy praktikus módszer. Ha Te is csak nehézkesen tudod megoldani ezt a feladatot, olvasd el a tippünket.

2014.08.25.Tovább olvasom

Olíva vagy étolaj – Te melyiket használod a sütéshez, főzéshez?

Régóta kérdés, hogy melyik olajat is válasszuk a konyhában, melyik egészségesebb, és melyik ad jobb ízt az ételeinknek.

2014.08.18.Tovább olvasom