Miért és mihez esszük a savanyúságot? A bisztróban például kolbászhoz, különféle sültekhez is gyakran kéritek. Jól teszitek, hiszen a savanyúság élettani szempontból is rendkívül hasznos.
Ismét akció lesz a húsboltban és a bisztróban is. Ezúttal a pecsenyekacsa, a pulykamell mellett a hurka és a májsajt lesz olcsóbb. Részletek itt!
Sokszor foglalkoztunk már az étkezési trendekkel, de úgy gondoljuk, érdemes ezt az információt megosztani. Mégpedig, hogy egyre népszerűbb az étkezésben a fülétől a farkáig trend. Azaz, amikor egy állatnak a lehető legtöbb részét használják fel.
Éhesen, lista nélkül ne! Gondolkodj három napra előre! Legyenek vásárlásra előre kijelölt napok! Ezek a legfontosabb tanácsok.
Kiszámolták, hogy átlagosan mennyit költünk élelmiszerre. A vizsgált időszak 2012. december és 2013. november közé esik. Hasonlítsa össze az Ön kiadásaival.
Új termékekkel bővült a bisztró kínálata. Olajok és különféle ecetek is megvásárolhatóak.
Sokan még a karácsonyra koncentrálnak, de egyesek már a szilveszteri menüt is tervezgetik. A legtöbb családnál lesz virsli. De melyik fajtát szeretjük?
Gasztrofesztivál elemzés készült. Kiderült, hogy évente 1-4 ilyen témájú eseményre látogatunk és a belépőn felül 6 ezer forintot költünk. A tipikus vendég a felmérés szerint 39 éves párkapcsolatban élő fővárosi hölgy, aki a párjával együtt látogat a gasztrofesztiválra.
Négyszer több C-vitamin található a szalámiban, mint az almában. Egészen pontosan 50 milligramm C-vitamin „rejtőzik” tíz dekagramm szalámiban. Mindezt a bajorországi fogyasztóvédők érdekvédelmi központja hozta nyilvánosságra.
Az egészséges táplálkozás alapja a tej- és tejtermékfogyasztás. Évente 60-65 litert fogyasztunk fejenként. Vajon elég ez?