Húsvéti finomságok házhoz is

A Húsvét nem lehet igazi sonka, kalács és tojás nélkül. A kialakult helyzetre való tekintettel a húsvéti finomságok házhoz szállítását is lehet választani tőlünk. Természetesen nem csak sonkát tudsz rendelni. A húsvéti lakomához biztosítunk rengeteg alapanyagot és készételeket is. Ha érdekel miből válogathatsz, olvasd el cikkünket!


Bár idén nem hétköznapi Húsvétra készülhetünk, a finom családi lakomát már biztosan sokan tervezgetik. A jó alapanyagok beszerzése nem egyszerű és ilyenkor nem is ajánlatos több helyen megfordulni csak azért, hogy be tudjuk szerezni az összes alapanyagot a Húsvéti reggelihez, vagy ebédhez. Ha egyszerűbb megoldást szeretnél, tőlünk rengeteg alapanyagot és készételt tudsz házhozrendelni, ami a Húsvét alap finomságai.

Húsvéti finomságok házhoz szállítással is

Húsboltunkból beszerezhetsz különböző méretű igazi húsvéti sonkákat. Kínálatunkban megtalálod a csirkemellett, combot, darálthúst és természetesen ezek mellett rengeteg húsárút.

Mit készíthetsz csirkemellből?

  • Krémsajttal lilahagymával töltött csirkemell
  • Baconos csirkemell
  • Csirkemelltorta

Csirkemellből készült recepteket itt találsz.

Mit készíthetsz darálthúsból?

  • Tojásos Stefánia szelet
  • Fasírtgolyók
  • Tojásos fasírt tésztabundábanDarálthúsból készült recepteket itt találsz.

Éttermünkből a teljes menükínálatból tudsz válogatni fogásokat. Ha igazi Húsvéti finomságra vágysz, adhatsz le rendelést hidegtálra is, amin kaszinótojás, sonka és sajttekersz, valamint franciasaláta található.

Biszrónk kínálatában megtaláljátok a kenyeret, húsvéti kalácsot, különböző süteményeket, rántott ételeket, sült oldalast, savanyúságokat, salátákat.

A kínáltunk mindig változatos, így érdemes előre gondolkodnod és korábban leadni a rendelést. Ha kíváncsi vagy aktuális kínálatunkra, hívj minket, vagy írj nekünk bátran!

Ha érdekel, hogy tudsz tőlünk rendelni olvasd el ezt a kis segédletet.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.