Ön is inkább csemegepultból választ felvágottat? A többség így van ezzel

A legtöbbször a csemegepultból választunk. Legalább hetente vásárolunk így, de erősödik az önkiszolgáló kiszerelések iránti igény. Legalábbis a párizsik és a felvágottak piacára ez jellemző.

A szendvicsalapanyagok közül még mindig a párizsi és a felvágottak a legnépszerűbbek. Ezeket a legtöbben még a csemegepultból kérik, de az önkiszolgáló kiszerelések is egyre keresettebbek. A gyártók is felismerték ezt a tényt, ezért ezen a téren fejlesztenek. A trademagazin.hu összeállításából az is kiderült, hogy az összetevők tekintetében az egészséges táplálkozást tartják szem előtt, bátrabban kísérleteznek az ízekkel.

szal_mi_k_mon-h_s
A bejegyzésből azt is megtudhatjuk, hogy a párizsik közül a baromfi alapúak a legkeresettebbek, ezt követi a sertés, majd viszonylag kis részt képvisel a marha-párizsi. A felvágottak kategóriájában a sertés alapú készítmények aránya 90 százalék feletti.
Ha még több részletre kíváncsi, itt többet olvashat.

 
Amennyiben minőségi húsárut venne, széles felvágott kínálatból szeretne választani, jöjjön el Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletébe – Maros u. 2.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.