Úgy fest megérkezett a kocsonyaszezon, legalábbis a Kámoni bisztróba biztos. Mi már készítjük, sokan viszik is.
Akik inkább maguk készítenének kocsonyát otthon, nekik is tudunk segíteni. A hozzávaló húsok kiválasztásában kérje a Kámon-hús henteseinek a segítségét.
Nem mindegy, milyen alapanyagok kerülnek kocsonyába. Persze sokat számít a fogyasztók ízlése. Van, aki kedveli a csontos, zsírosabb falatokat. Viszon olyan is akad, aki szárazabb hússal, netán zöldségekkel együtt szereti fogyasztani.
Érdemes tudni, hogy a kocsonya nem hízlal. Kalóriát alig tartalmaz. Akár a fogyókúrázók is fogyaszthatják ha nem zsíros hússal készül, természetesen kenyér nélkül.
Ha kész kocsonyára vágyik, vagy az elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, húst vásárolna, nézzen be hozzánk Szombathelyen a Kámon-hús üzletébe.