Kolbászos típus vagy? Ezeket próbáltad már?

Négyféle, nem igazán hagyományos kolbász, amit szerintünk érdemes megízlelni. Olyanokat mutatunk most, amikről talán hallottál már, de eddig valamiért nem kóstoltad. Nézzük!

Többször írtunk róla, hogy házi készítésű káposztás kolbász is rendszeresen kapható nálunk. Egyre többen kéritek, ennek örülünk. És ez valószínűleg azt jelenti, hogy rendben lehet az íze. Hasonló a helyzet a bajor kolbászunkkal is. Sokan ugyan még mindig idegenkednek tőle, főként a fehér színe miatt. De mindenki megnyugtatásául: ez csak azért van, mert nincs benne paprika.

Kámoni káposztás grillkolbász

Az imént említett két kolbászunk sütnivaló finomság, viszont kérhetők nálunk szárazkolbászok is. Méghozzá mangalica, ami rendszeresen szerepel a kínálatban és még szilvalekváros kolbász is kapható olykor. Ez utóbbi bizonyára sokaknak érdekesen hangozhat… az is, de ízletes. Egyébként az ízében csak egy kicsit érződik a szilva, de érdekes módon a gyümölcs jól harmonizál a kolbász más összetevőivel is.

Minden összevetve, ha “kolbászos” típus vagy, gyere el hozzánk és válogass a kínálatból! Garantáltan találsz a kedvedre valót.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.