Manapság ilyen egy igazi szendvics

Manapság egy szendvics is lehet teljes értékű ebéd. Főként, ha kerül bele zöldség és energiát adó hús is.

A szendvics manapság nem a vajas-szalámis vagy párizsis ételt jelenti. Ennél többről van szó. Egy szendvics lehet olyan, amire várunk, hogy elfogyaszthassuk. Nem kell, hogy olyan legyen, amit csak azért eszünk, hogy legyen a gyomrunkban valami.

Egy szendvics lehet egészséges

Ugyanis ha például a hús mellé csírát is teszünk, jó sok vitamint és ásványi anyagot viszünk be a szervezetünkbe. Egészen pontosan A-, B-komplex, C-, D-, E-, G- és K-vitamint, továbbá kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot, nátriumot és szilíciumot is.

A szendvics továbbá lehet energiát adó, teljes értékű étel

Kísérletezzünk bátran különféle húsokkal. Nem feltétlenül szalámiban és párizsiban kell gondolkodni. Füstöl finomságok, különleges kolbászok igencsak sokat adhatnak a szendvics ízvilágának.

bread-food-salad-sandwich

Egy szendvics, amit csírákkal tesznek igazán egészségessé

Ma már nem a rántott húsos szendvics megy

Ha kicsit ínyencek vagyunk, akkor a grillezett húsokat, zöldségeket is szervírozhatjuk szendvicsben. Továbbá tehetünk bele bacont és még a rántottát is. Sőt, sült húst, akár főtt csülköt is. Ami viszont kimaradhatatlan, a friss saláta, esetleg a csíra. Legyünk kreatívak, próbálkozzunk egyedi kombinációkkal!

Alkossunk bátran különféle szendvicseket, vigyük magunkkal ebédre az ínyec szendónkat a munkahelyünkre. Meglátjátok, mennyien irigykednek majd. De, ami ennél is jobb. A szendvics, ha jól készítjük el, nem egészségtelen, mint sok gyorsétel. Sőt, ha a pékáru is teljes kiőrlésű lisztből készült, akkor már egyenesen szuperek vagyunk.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.