Mi kerül nyáron a szendvicsbe? – A mozzarellás, olivabogyós felvágott népszerű

Az ízesített felvágottakkal hogy álltok? Számtalan variációban kaphatók ezek a húsok. És nyáron különösen kedveltek. Míg a szalámiféléket a legtöbben kiránduláshoz, utazáshoz készített szendvicsbe viszik, addig a sovány húsból készült hagyományos és ízesített felvágottakat inkább vacsorára szánják.

mozzarella_oliva

Friss paradicsommal, paprikával, egy kis sajttal együtt, mondjuk magos zsemlébe téve könnyű kis vacsorát készíthetünk a felvágottakból.

sajtos_felvágott

Ilyenkor, a nyári melegben talán jobban is esik ez, mint egy nehezebb étel.

Nálunk egyébként az utóbbi hetekben nagyon vitték a Békési szalámit. Az ízesített felvágottak közül pedig a sajtos turista és a mozzarellás, olivabogyós a favorit.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.