Miért szeretünk annyira bisztrózni?

Azért, mert különösebb kötöttségek nélkül csak az ízeknek élhetünk. Jó dolog csak úgy kézzel megfogni a kolbászt, és beleharapni. A bisztróban ez megszokott, nem illetlenség. És ezt szeretjük, mármint, ha kézzel ehetünk.

Egy étteremben ilyet nem nagyon szokás. Szóval a bisztróban kicsit jobban elengedhetjük magunkat. A bisztrós étkezés mellett szól, hogy látjuk a kínálatot, így választhatunk a pultból. Mondjuk ez sokszor nem könnyíti meg a választást. De pont itt van arra lehetőség, hogy kicsit ebből, kicsit abból az ételből is kérhetünk. Bisztrózni bármikor mehetünk – kis túlzással persze. Mi például már reggel hat óra körül várunk Titeket. Szóval akár egy kiadós reggelire is betérhetsz.

Bisztró

Gyakran kínálunk a húsok mellé grillezett zöldséget vagy (kolbászos, szalonnás) pirított burgonyát

De el is viheted a választott finomságot. Ez egy újabb érv, ami miatt érdemes betérni a bisztróba. És lenne még egy dolog: kóstolhatunk új ízeket. Nálunk, a kámoni bisztróban mindig készül valami újdonság. Rendszeresen törjük a fejünket azon, milyen extra ételt kínálhatnánk Nektek. Olyat, amit máshol ritkán van lehetőséged megkóstolni. Hát, ilyenek is kérhetők.

1

A bisztró belülről – az átalakítás után

Szóval, ha bisztróznál egy jót, várunk Szombathelyen, a Maros utcában.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.