A legtöbbeknél igen. Viszonylag sűrűn készítenek a magyarok rántott szeletet hétvégi ebédre. Egy korábbi felmérés is ezt támasztja alá, miszerint a legtöbbször tálalt ételek között a második a rántott szelet. Az első a sült burgonya.
Igaz, ami jó, az jó. Viszont mással is lehet próbálkozni. Ehhez kérj segítséget bátran Szombathelyen, a kámoni húsboltban. A hentesárú kiválasztásakor szívesen elmondjuk, melyik alapanyagot hogyan célszerű elkészíteni.
Visszatérve egy kicsit a felmérésre. A legnépszerűbb ételek között szerepel még a pörkölt, a tojásrántotta és a gulyásleves is. De a hurka, a kolbász is viszonylag jól fogy otthon. A megkérdezettek több mint fele készíti viszonylag rendszersen.
Ha hasonló finomságra vágysz, nézz körbe a bisztróban! Szombathely, Maros u. 2.