Négyféle sült finomság, ami nagy kedvenc a bisztróban

A hozzánk betérők közül sokan kérnek sült finomságokat. Láthatóan Szombathelyen nem veszítettek a népszerűségükből a hagyományos bisztrós ételek, jól fogy a kolbász, az oldalas, a csirkecomb, no meg a sült pácolt tarja. 

Ha bisztró, akkor sült kolbász. Legtöbben így tartják. Jó is az, főleg egy kis mustárral vagy uborkával és friss toronyi kenyérrel.

De nem csak a kolbász fogy. Sokan, ha a bisztróba jönnek, sült oldalast kérnek. Kifejezetten népszerű a köményes oldalasunk. Egyesek ezt szintén kenyérrel és házi savanyúságokkal fogyasztják, mások pedig kánoni pirított káposztát rendelnek hozzá köretként. Szerintünk ez is jó választás.

2

Frissen sült kolbászok Szombathelyen a kámoni bisztróban

A sültek közül a csirkecomb és a csirkeszárny is sokszor kerül a bisztrózók tányérjára. De ami kifejezetten népszerű, az a pácolt sült tarja…

Úgy gondoljuk, a felsoroltak mindegyike jó választás, ha kicsit visszatérnénk a házias ízekhez. De ha új ételeket kóstolnál, akkor is érdemes benézni Szombathelyen a kámoni bisztróba. Rendszeresen kínálunk ugyanis olyan extra fogásokat, ami talán Neked is újdonság lesz.

Ha egy jót ennél, nézz be hozzánk!

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.