Azt ugye már írtuk, hogy a korán kelők is bátran jöhetnek hozzánk. Reggel hattól mi már készítjük a bisztrós finomságokat. De miket készítünk?
A sült kolbász, a hurka alap. És nem csak hagyományos verziók sülnek. Sokszor készülnek különleges ízesítésű kámoni kolbászok is.
Bisztró lévén természetes, hogy főtt és sült szalonna is szerepel a kínálatban (tokaszalonna, hasaalja szalonna, füstölt-főtt császár, sült császár, sült tokaszalonna, sült hasaalja szalonna). Szerintünk ezek segítenek “beindítani” a napot. Rendszerint készül még oldalas, sült hús, amik mondjuk a kámoni pirított káposztával már nem csak reggelinek, hanem egy komolyabb ebédnek is beillenek.
Ahogy a rendszeresen készített kacsazúza pörkölt, a fűszeres marhahátszín vagy a citromos zöldfűszeres csirkecomb is.
És még kocsonya is kapható.
Mindent persze nem tudunk felsorolni. Inkább gyertek és nézzétek meg, miből válogathattok! Várunk Titeket a kibővült bisztróban.