Októberben a hurka és a fehér kolbász is jól fogy

Igaz, a grillszezonnak már vége, de a sütnivaló kolbászokról azért nem kell lemondanunk. Sütőben és serpenyőben is éppúgy elkészíthetők. Sokan ezért ilyenkor, a “hurkaszezonban” is bőven viszik ezeket.

És nem csak a sütnivaló kolbászt, hanem májas és véres hurkát is egyre többen vásárolnak. Sőt, az újdonságainkat is sokan kóstolják meg.

fehérkolbász

Egyebek mellett  a káposztás húsos kolbászt (erről itt írtunk) és bajor fehér kolbászt is. Ez utóbbi egyébként tényleg fehér, ahogy a képen is látszi. Sokan nem tudják, ez mi miatt van. Egyszerű a válasz: nincs benne paprika. Ettől még ugyanolyan finom. Vagy finomabb… Érdemes megkóstolni!

Ha ősszel és télen is “kolbászolnál”, gyere és nézz körbe a kínálatunkban. Kész sült kolbászok a bisztróban, házilag elkészíthető variációk pedig a húsboltban.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.