Igaz, a grillszezonnak már vége, de a sütnivaló kolbászokról azért nem kell lemondanunk. Sütőben és serpenyőben is éppúgy elkészíthetők. Sokan ezért ilyenkor, a “hurkaszezonban” is bőven viszik ezeket.
És nem csak a sütnivaló kolbászt, hanem májas és véres hurkát is egyre többen vásárolnak. Sőt, az újdonságainkat is sokan kóstolják meg.
Egyebek mellett a káposztás húsos kolbászt (erről itt írtunk) és bajor fehér kolbászt is. Ez utóbbi egyébként tényleg fehér, ahogy a képen is látszi. Sokan nem tudják, ez mi miatt van. Egyszerű a válasz: nincs benne paprika. Ettől még ugyanolyan finom. Vagy finomabb… Érdemes megkóstolni!
Ha ősszel és télen is “kolbászolnál”, gyere és nézz körbe a kínálatunkban. Kész sült kolbászok a bisztróban, házilag elkészíthető variációk pedig a húsboltban.