Öt ok, amiért érdemes időközönként bisztrózni egyet

Összegyűjtöttünk pár indokot, amiért szerintünk jó időközönként bisztrózni. Lehet, kicsit szubjektív, de talán a többség hasonlóan gondolja.

Szóval a bisztróban jó, hogy azt a sült, főtt finomságot választjuk ki, ami nekünk szimpatikus. Látjuk a pultban a kínálatot.

Biztosak lehetünk abban, hogy az ízvilág nem nagyipari, hanem igazi házias. És nem az ízfokozóktól szeretnéd újra megkóstolni az ételt, hanem a természetes fűszerek és hozzávalók miatt.

1

Bisztrózni jó, mert ha csak kóstolnánk valamit, azt is megtehetjük. Az adott újdonságból csak annyit kérünk, amennyit be merünk vállalni. A bisztróban lazábban étkezhetünk. Akár kézzel is megfoghatjuk a sültkolbászt, és így is mártogathatjuk a mustárba. Emiatt nem fog senki se szólni.

És az újkori bisztrózás azért is megy élményszámba, mert attól még, hogy házias ételeket ehetünk kicsit lazábban, nem kell lemondanunk az igényes környezetről.

Legalábbis mi a Kámoni bisztróban igyekeztünk ezeknek az elvárásoknak, igényeknek megfelelni. Gyere el hozzánk, kóstolj meg házi ízeket és új ételeket is!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.