Voltál már nálunk a bisztróban? Akkor biztosan tudod, hogy itt mindig kóstolhatsz valami extra finomságot

Mielőtt az extra finomságokra térnénk, mutatunk pár kifejezést: házias ízek, minőségi húsokból készült sültek, modern környezet és újító, különleges fogások, barátságos, minőségi kiszolgálás. Ezek azok a kulcsszavak, amik talán jól jellemzik, hogy milyen is Szombathelyen a kámoni bisztró, és mi mire törekszünk. De ez nem minden, jöjjenek a részletek.

Szombathelyen, a kámoni bisztróban a sült és főtt finomságok mellett sajtokat, tejtermékeket és felvágottakat is kínálunk. És különösen nagy hangsúlyt fektetünk a házilag készült minőségi finomságokra. Igen népszerűek a házi májasok, a tepertő és a nagy kedvenc a kámoni kocsonya is.

De nézzük, mi az, ami talán ezeknél is nagyobb érdeklődésre tarthat számot

A napunk általában úgy indul, hogy már korán reggel előkészítjük a frissen sült finomságoknak való húst, ami nyolc órára, reggelire általában már kérhető is. Rendszerint kínálunk tokaszalonnát, hasaalja szalonnát, füstölt főtt császárt, sült császárt, sült tokaszalonnát és sült hasaalja szalonnát is. De nem maradhatnak ki a bőrös húsok, a rántott, bundázott húsok sem. Ahogy a hurka és a kolbászfélék, a főtt sonka, a főtt csülök is a bisztró kínálatának meghatározó részei.

b2

A hozzánk betérők kényelmesen, modern környezetben fogyaszthatják el a választott finomságokat. De akár elvitelre is kérhetik azokat kollégáinktól. Ebédre vagy vacsorára kiváló például a frissen készült sült csirkecomb, a sült oldalas vagy a pácolt sült tarja.

Ugye Neked is összefutott a nyál a szádban?

Mi az, amit még ezeken felül kínálunk? Nálunk rendkívül fontos a minőség és az, hogy a kínálatban mindig szerepeljen valami különlegesség, ami máshol nincs. Sokszor készítünk új eljárással húsokat, gyakran próbálunk ki új házi fűszerezést és készítünk olyan ételeket, amiket csak nálunk kóstolhatsz Szombathelyen. Volt, hogy ingyenes sonkakóstolót tartottunk, máskor köményes oldalast vagy fehérkolbászt sütöttünk. Rendszeresen készítünk házi madártejet és hetente többször nálunk készült süteményeket is kínálunk desszertnek.

Ha kedvet kaptál egy kis bisztrózásra, várunk Szombathelyen a kámoni húsbolt mellett, az Omlett étterem szomszédságában (Maros u. 2.).

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.