Kámon-Hús Kft.

Ahol mindent megtalál

9700 Szombathely Maros utca 2

06 94 460-096

info@kamonhus.hu


Burger vs. pizza: ételrendelésben még mindig ezek a legnépszerűbbek

A fiataloknál még mindig a burger és a pizza vezet. Az idősödők más ételeket is rendelnek házhoz.

A harmadik helyre került a rántott hús, ezt követi a rántott csirkemell és a húsleves. A burgerek mellett ezek az ételek is rendelhetőek tőlünk Szombathelyen. Egy felmérés szerint úgy tűnik, a pizzát már lenyomja a burger. Nem tudni, mi az oka, talán kicsit unalmassá vált, a burger pedig csak nem régóta rendelhető házhoz. Ez újdonság.

pizzavsburger
Egyre bátrabban rendelünk egyébként. A szombathelyi Jazz Chicken statisztikájából is látszik, hogy a desszert is jobban fogy. Az országos statisztika szerint a somlói és a palacsinta (mindkettő rendelhető nálunk) mellett a tiramisu került be a TOP3-ba. Ahogy olvasható, a fiatalok a trendi ételeket keresik. Úgy tűnik, ez most a burger. A házibulikba és esti lazításhoz is szívesen rendelik. Nem csak házhoz kérik. Mi is alátámaszthatjuk, hogy a napközbeni rendelők nagy százaléka munkahelyre kéri a burgerét.

 
A statisztika szerint a legtöbb ételrendelés hétköznapokon 11 és 15 óra között zajlik. A hétvége felé azonban a csúcsidőszak estére tolódik.

 
Igyekszünk mi is követni a vendégeink igényeit. A Jazz Chicken oldalát már mobilról is böngészhetővé tettük, plusz a telefonos rendelés mellett lehetővé tettük az online vásárlást is. Jelenleg akcióval is kedveskedünk Nektek. Az online rendelőknek ajándék desszert jár. Nézd meg, pontosan mi!