Ezért válassz minket vasárnap is

A jól megérdemelt hétvége egy fárasztó hét után igazán jó tud lenni. Ilyenkor próbáljuk kipihenni magunkat, valami hasznossal eltölteni a szombatot és a vasárnapot. Ilyenkor jut idő a házimunkára is, főzésre, takarításra. Sajnos azonban sokszor előfordul, hogy úgy eltelik ez a 2 nap, hogy lényegében nem jutott idő semmire. Hogy ne legyen minden hétvégéd ilyen, kicsit segítünk lelassulni.

A mai felgyorsult világban fontos, hogy néha egy kicsit belassuljunk. Mikor ültél be utoljára valahova egy kávéra, amit nyugodtan meg is tudtál inni? Reggelizni minden nap van időd? Az ebédedet tényleg ebédidőben fogyasztod el? Családodra is jut elég minőségi időd? Ha te is egy picit elgondolkodtál a kérdéseket olvasva, tudunk egy kis segítséget adni, hogy a hétvégék is zökkenőmentesek legyenek.

Hosszabb nyitva tartás

Nem csak a hétvégén, de hétközben is meghosszabbított nyitvatartással várunk, így ha egy esti beszélgetésre volna kedvetek családdal, barátokkal egy finom ital mellett, nálunk nyugodtan megtehetitek. Nyáron a kellemes teraszunkon ez méginkább hangulatosabb lehet.

Hétvégi menük

Visszatérő vendégeink már megszokhatták, hogy minden hónapban, hétköznapokon készülünk menüvel, hogy megkönnyítsük a munkanapokat. Pár hónapja már hétvégékre is készülünk menükkel, hogy a pihenőnapok ne főzéssel teljenek. Érdemes kihasználni a hétvégi menüt is, hiszen mindig készülünk valami újdonsággal.

Extra ajánlatok

Havonta egy-egy alkalommal készülünk extra különleges ajánlatokkal, aminek keretében meglepetéssel, ajándékkal, exkluzív finomságokkal kedveskedünk vendégeinknek.

Ha kíváncsi vagy ajánlatainkra és nem szeretnél lemaradni a híreinkről, kövesd a facebook oldalunkat!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.