Kámoni Húsbolt

9700 Szombathely Maros utca 2
06 94 460-096
info@kamonhus.hu
Többféle grillezési mód létezik, ám a legkedveltebb az összes közül a faszenes technika. Az így készített húsoknak különleges, egyedi íze lesz.
Húsboltunkban az előre pácolt grill húsok mellett grill kolbászokat is megtalálsz különböző ízesítésben.
Grill kolbász kínálat:
Cheddar sajtos chilis
Magyaros
Citromfűves
Klasszik
A nagy hús imádók a húsok királyának is nevezik a steak-et. Íze nem hasonlítható semmi máshoz, így nehéz is lenne körülírni. Most megmutatjuk, hogy a különböző sütési idővel, milyen steak-et készíthetsz.
Bár a halas ételek igencsak megosztóak az emberek körében, mi mindenképpen javasoljuk, hogy fogyasszunk belőle többet, leginkábbis a lazacból. Na de miért is annyira különleges a lazac?
https://www.facebook.com/kamonibisztro/photos/a.115297024414330/144606798150019
Harminc fok van és egyek forró levest? Rossz ötletnek tűnhet – gondolhatjuk – hiszen így még elviselhetetlenebbé tennénk ezt a kibírhatatlan hőséget. Pedig ennek az ellenkezője történik, ha forró ételt, italt fogyasztunk. A szervezetünk belső hőmérsékletét növeljük, ami ennek hatására közelebb lesz a külső hőmérséklethez, így pedig a kánikulát sem fogjuk olyan tikkasztónak érezni. A folyadékbevitel nagyon fontos, ami főleg a nyári napokon értékelődik fel igazán.
Összegyűjtöttünk pár jó tanácsot, tippet a grillezéshez. Aprónak tűnő dolgok, de sokat számítanak. Nézz rá ezekre Te is!