Hírek

Hamarosan András napja… Tudjátok, mit jelent ez?

Azt, hogy hivatalosan is megkezdődik a disznótoros ételek ideje. A hagyományok szerint ugyanis november 30-ától szokás disznót vágni. Vagyis András-nap után készülnek(tek) azok a szuper házi, szinte utánozhatatlan disznótoros finomságok. Igaz, manapság már korábban is kaphatók ilyen ételek.

2017.11.21.Tovább olvasom

A szárnyasok mellé nagyon jól passzol a sajt – Készítünk is ilyen extra finomságokat

Kétségtelenül a legtöbb ételhez passzol a sajt. De talán mégis a szárnyas fogásokhoz a legideálisabb. Legalábbis szerintünk. Ami látszik is az éttermünk kínálatán. A legtöbb sajtos ételt ugyanis csirkéből és pulykából készítjük. És most ne csak a sajttal, sonkával töltött csirkemellre gondolj. Sokkal extrább fogások is kerülnek ki a mesterszakácsunk kezei alól.

2017.11.16.Tovább olvasom

5+1 desszert az Omlettben étlapjáról

Bármennyire is kiadós a főétel, a desszertnek azért mindig marad hely a hasunkban. De ha nem, akkor is szívesen rendelünk. 🙂 A desszert ugyanis valahogy hozzátartozik az éttermi étkezéshez.

2017.11.8.Tovább olvasom

Novemberre is remek menüsort állított össze a konyhafőnökünk

Tél közeli hónap lévén nem maradhat el az igazi házi disznótoros. Ez majd november 16-án lesz, de készítünk svéd húsgolyókat is. Méghozzá barnamártással és hasábburgonyával. És lesz még…

2017.11.6.Tovább olvasom

Gyertek, “libázzatok” nálunk novemberben! Vagy kóstoljatok más extra finomságot!

A novemberi különleges ajánlatukban természetesen találsz libás ételeket, de nem kizárólag ilyen finomságokat ajánlunk. Ha kíváncsi vagy, hogy ebben a hónapban pontosan mivel készül a mesterszakács konyhafőnökünk, klikk!

2017.11.3.Tovább olvasom

Ha “csak” levesre vágynál…, de nem szeretnél éhes se maradni

Íme, néhány Omlett leves, amik a hűvösebb őszi időben biztosan felmelegítenek. És nem csak, hogy felmelegítenek, még energiát is adnak. Hiszen elég tartalmasra készítjük azokat.

2017.10.30.Tovább olvasom

Szalámi vagy kolbász? – Melyikből mennyit vásárolunk?

Szerinted száraz kolbászból vagy szalámiból eszünk többet? Mutatjuk a GfK kutatásának eredményeit.

2017.10.26.Tovább olvasom

Nálunk a vendég mondja meg, milyen legyen a rántott sajt

A rántott sajtot szereted? És milyen sajttal jön be leginkább? Ha választhatnál bundát, melyikre szavazol? Ja, és milyen körettel fogyasztod a legszívesebben?

2017.10.25.Tovább olvasom

Mitől juicy a Lucy, és mitől speciál a kámoni bagett?

De azt is kérdezhetnénk, hogy mitől lesz big power egy burger. Mutatjuk.

2017.10.20.Tovább olvasom

Ha október, akkor csülök – legalábbis az Omlettben

Októberről sokaknak a sörfesztiválok jutnak az eszükbe. Amikről mi egyből a csülökre gondolunk. Te is hasonló típus vagy?

2017.10.18.Tovább olvasom