Hírek

Rémisztően jó ajánlat az Omlett étteremben

2020.10.21.Tovább olvasom

Újra elhozzuk a belsőségeket!

A nagy sikerre való tekintettel október 17-én és 18-án újra megkóstolhatjátok a különleges ajánlatunk, ami mellé most 2 új fogást is felveszünk az étlapra!

Rántott sertés velő, rizibizivel, tartárral 2250,-

Grillezett marhamáj, csípős mártással, pirított hagymával, pékburgonyával 2250,-

Az ajánlat további fogásait itt találod:

2020.10.13.Tovább olvasom

Bírod a belsőségeket?

Ha bírod a belsőségeket, ez az ajánlat biztosan tetszeni fog Neked!

 

2020.10.7.Tovább olvasom

Rilette, a hűvös napok kedvelt fogása

Bár kevés étlapon találkozhattál a Rilette szóval, ha szeretnél jobban elmélyülni a gasztronómia világában, ezt az ételt mindenképpen meg kell kóstolnod. De mi is az a Rilette, és miért fogyasztják az őszi-téli időszakban? Cikkünkben mindent megtudhatsz erről a fogásról.

Forrás: Nosalty

2020.09.29.Tovább olvasom

Október Feszt az Omlett étteremben

Október Feszt az Omlett étteremben!

Kihagyhatatlan ajánlat az Omlett étteremben! Ha igazi őszi finomságokat kóstolnál és nagy sör rajongó is vagy, mindenképpen itt a helyed!

 

2020.09.23.Tovább olvasom

Rántott csirkéhez köret – mi ezeket ajánljuk

Kevés olyan embert ismerünk, aki nemet mondana a rántott csirkére. Ha igazi ízélményre vágysz, érdemes olyan köretet választani, ami valóban passzol a húshoz. Cikkünkben eláruljuk, melyik csirkerészhez melyik köretet ajánljuk mi.

2020.09.16.Tovább olvasom

7 étel gyerekeknek – ezeket taníts meg neki

Már az egészen kis gyermekeket is be lehet vonni az apróbb konyhai műveletekbe. Akár a gyümölcs vagy zöldség mosása, mérés, öntés, vagy a kavargatás legyen az. Bár fiatal korban még nem lehet eldönteni, hogy melyik gyerek fogja majd szeretni a konyhában való segédkezést, érdemes időben megismertetni a különböző folyamatokat gyermekünkkel.

Az alábbi 7 ételt gyerekeknek válogattuk össze és akár együtt is elkészíthetjük velük, de később már egyedül is meg fogják tudni csinálni. Ha kisebb gyereknek szeretnénk megtanítani az ételek receptjét, a tűzhely használatát együtt csináljuk, vagy csak felügyelet mellett engedjük meg nekik.

2020.09.9.Tovább olvasom

8 tipp, hogy gyermeked egészségesebben étkezzen az iskolában is

Nem könnyű visszarázódni a szeptemberi iskolakezdéshez, főleg most, hogy majdnem fél éve otthonról tanulnak a gyerekek. Sokaknak teljesen megváltozott a hétköznapi életvitele és ezalatt a hosszú idő alatt bizony nagyon sokan hozzászoktak ehhez. Azért, hogy a gyermeked könnyebben vissza tudjon szokni az iskolai környezethez, fontos, hogy odafigyelj az egészséges táplálkozására, hiszen a közérzetére és a teljesítőképességére is hatással van az étkezése.

2020.08.27.Tovább olvasom

Nyereményjáték – Induljon finoman a reggel az egész osztálynak

Az Omlett Étterem Facebook oldalán szervezett játék általános részvételi játékszabályzata.

2020.08.21.Tovább olvasom

Mitől lesz tökéletes a rántott csirke ?

Nehéz ellenállni egy illatos rántott csirkének, legyen az bármilyen csirkerész is. Ha igazán jó rántott csirke után vágyakozol és magad készítenéd el, érdemes odafigyelni pár apróságra, hiszen ezt az egyszerű ételt is könnyen el lehet szúrni. Cikkünkben adunk néhány tippet, hogy lehet igazán finom az otthon készült rántott csirke.

2020.08.13.Tovább olvasom