Hírek

Így készül nálunk a konfitált kacsa

Kétségtelenül ez az egyik kedvenc étel az bisztróban. A konfitált kacsa ugyanis nagyon omlós, ízes, egyáltalán nem száraz, kellően szaftos. Ki ne választaná ebédre?

2018.05.23.Tovább olvasom

A töltött, göngyölt húsokat szereted?

Belegondoltatok már abba, hogy mennyiféle módon lehet elkészíteni egy göngyölt húst? Pontosabban hányféle töltelék kerülhet egy húsba? Mi most megtettük.

2018.05.16.Tovább olvasom

Görögös, barbecue-s és zöldfűszeres grillhús is készül…

Nem kell túlzásba vinni a fűszerezést, ha pedig pácolunk, lehetőleg természetes alapanyagokat használjunk. Legalábbis mi eszerint az elv szerint készítjük elő a grillhúsokat. Amikből most számos új fajtát kínálunk.

2018.05.14.Tovább olvasom

Kihagyhatatlan tavaszi étel: baconbe göngyölt spárga

Az a jó a tavaszban, hogy végre lehet friss zöldségekből ételt készíteni. Az Omlett menük között több ilyen finomságot is találsz. Ilyen a spárgakrém leves is, amit pirított baconnel kínálunk. De a spárga nem csak levesként készíthető el.

2018.05.9.Tovább olvasom

Így készíts hamburgert a grillen

Ha felmerül a grillezés lehetősége, alapanyagként általában valamilyen szeletelt húsra gondolunk. Pedig a darált húsból készült hamburger húspogácsa is remekül elkészíthető a grillen. Persze van néhány dolog, amire nem árt figyelni, de nem nehéz dolog kiváló házi burgert készíteni.

2018.05.7.Tovább olvasom

Új hónap, új menüsor

Már az első napokban lesznek extra fogások. Május 3-án paleolit vadász szelet készül sólettel. A második héten pedig készítünk tengeri halszeleteket tejszínes-fehérboros gombamártással. Aztán ami még szintén kicsit extrább, az a sült csirkecomb, amit hagymás-zöldséges-szalonnás tepsis burgonyával készítünk – kicsit jóasszony módra.

2018.05.2.Tovább olvasom

Neked milyen a szalonnasütő stílusod? Hübelebalázs vagy, esetleg főnök típus?

Szalonnát sütni mindenki szeret, de nem mindenki egyformán teszi ezt. A Mindmegette írt egy bejegyzést még régebben arról, hogy szalonnasütéskor látványosan megnyilvánul az emberek személyisége. Van például a hübelebalázs, aki már akkor süti a szalonnát, amikor még nincs is parázs. De létezik egy másik típus is.

2018.04.24.Tovább olvasom

Hangolódj nálunk a Herényi Virágútra!

A hétvégén lesz a Herényi Virágút Szombathelyen. Amihez ezúttal mi is kapcsolódtunk egy kicsit. Persze nem kiállítóként.

2018.04.23.Tovább olvasom

Ehető virág, pitypangszirup – Ezek is szerepelnek összetevőként a tavaszi különleges ajánlatunkban

Új tavaszi ajánlat került fel az oldalunkra. Van benne olyan, ami ehető virágokat is tartalmaz.

2018.04.18.Tovább olvasom

Indul a grillszezon – A tavalyi kedvenceket is készítjük

Lesznek új ízek, de a régi receptektől sem válunk meg az idei grill szezonban. Például a tavaly nagy kedvencnek számító joghurtos, kurkumás, tárkonyos grillhúst is többször készítjük majd, és a paradicsomos, olaszos csirkecomb filé (fokhagymás, paradicsomos, bazsalikomos) is rendszeresen kerül a pultba. 

2018.04.16.Tovább olvasom