Hírek

Itt a gombás ételek ideje

Azért valami jó is van az őszi esős időben. Ilyenkor nő a gomba. Vagyis most lehet igazán változatos, friss gombával készült ételeket készíteni.

2017.09.22.Tovább olvasom

Te újra lefagyasztanád az egyszer már felolvasztott húst?

Mutatjuk, mit mondanak erre a szakemberek. Érdemes elolvasni.

2017.09.20.Tovább olvasom

Az őszi bográcsozásnak is megvan a maga hangulata

Szerintünk az őszi szabadtéri főzéseknek is megvan a hangulata. Ilyenkor kifejezetten kellemes a tűz közelében üldögélve beszélgetni, és talán a bográcsban főtt forró leves is jobban esik, mint a nyári kánikulában.

2017.09.18.Tovább olvasom

Ha otthoni lazítást tervezel, dobd fel az estét Jazz Chicken finomságokkal!

Az ősz tipikusan az az időszak, amikor az esti lazításhoz szívesen rendelünk valami finom ételt. Főleg ha borús az idő, és nem nagyon lehet menni sehová. Ha Te is az otthoni kikapcsolódást választod, nézz rá a Jazz Chicken kínálatára, és rendelj egy finom burgert vagy bagettet, esetleg egy kis bundázott csirkecombot, csirkeszárnyat valamilyen menő szósszal!

2017.09.15.Tovább olvasom

Készíts őszi gyümölcsökkel töltött sült húsokat!

Ha őszi ételekről van szó, a legtöbben szőlővel készített finomságokra gondolnak. Pedig szilvával és almával is nagyon jól fel lehet dobni a húsokat. Előbbi például a szárnyasokhoz és a sertéshúshoz is kiváló. Az utóbbi, az alma pedig a csülökhöz, a bőrös húshoz igazán ideális.

2017.09.11.Tovább olvasom

Ilyen különleges ételek szerepelnek az Omlett őszi ajánlatában – Van, amelyikhez búzasört adunk ajándékba

A szeptemberi menükínálatot a legutóbbi bejegyzésünkben már mutattuk, most viszont a különleges ajánlaton a sor.

2017.09.6.Tovább olvasom

Íme, a kámoni menükínálat szeptemberre

Szeptemberrel együtt megérkeztek az őszi Omlett-ételek is. A menükínálatban és a különleges ajánlatban is találtok az évszakra jellemző finomságokat. De természetesen más extrákkal is készülünk. Íme.

2017.09.4.Tovább olvasom

Sertéssültből szendvicsbe való

Léteznek olyan ételek, amik sülve és hidegen fogyasztva is igazán finomak. De nem csak, hogy jó ízűek, praktikus fogások is.

2017.08.31.Tovább olvasom

Leveses típus vagy? Mutatjuk, az Omlettben milyeneket kínálunk

Ha az Omlettben jársz, mondjuk ebédidő környékén, nézz rá a menükre, ugyanis minden hétköznap más-más levest kínálunk. Ugyanakkor ajánljuk az étlapon lévő állandó leveskínálatot is. Különösen a saját, egyedi recept alapján készült változatokat.

2017.08.28.Tovább olvasom

Itt a lecsószezon – Te egy héten hányszor eszel?

Augusztus a lecsó időszaka. Ilyenkor aztán nem telhet el úgy egy hét, hogy ne együnk a paprikás finomságból. Az Omlettben is volt a héten lecsós étel. Szerdán lecsóban főtt húsgombócot kínáltunk.

2017.08.24.Tovább olvasom