Hírek

Laza nyári ételek, amiket Te is biztosan szívesen kóstolnál

Nyáron, a kánikulában általában nincs kedvünk főzni, és hát nehéz ételekre sem igazán vágyunk. Ilyenkor ideális lehet, ha rendelünk valamit, vagy beülünk valahová egy laza menüre, vacsorára. De mit együnk ilyenkor? Például salátát, grillezett szárnyast és zöldséget. De nézzük kicsit konkrétabban.

2017.07.19.Tovább olvasom

Ki ne szeretné a rántott húsos szendvicset?

Amibe rántott hús kerül, az már rossz nem lehet… Gondolják sokan. És ez így is van. Nálunk is készül olyan bagett és burger is, amibe bundázott hús megy.

2017.07.17.Tovább olvasom

Tippek a grillezéshez

Ilyenkor, nyáron a hozzánk betérő vásárlók közül sokan érdeklődnek a különféle grillezési megoldások iránt. Egyesek a hús kiválasztásában kérnek segítséget, mások a helyes sütési technikára kíváncsiak. Ezért gondoltuk úgy, hogy a Grill tippek elnevezésű időszaki blogunkban idén is postolunk grillezéshez kapcsolódó infókat. De a legalapvetőbb tudnivalók mellett hétről hétre mutatunk egy-két praktikus információt is.

2017.07.5.Tovább olvasom

Igazi nyári finomságok a júliusi Omlett menük között

Igyekeztünk néhány újdonságot belecsempészni a júliusi menükínálatba. Természetesen a hagyományos ételek és ízek is maradtak, de azért lesz néhány különlegesebb fogás is.

2017.07.3.Tovább olvasom

Készíts saslikot a grillen! – Nagyon jó közösségi program

Ha kinti sütés-főzésről van szó, a legtöbben a szelet hús elkészítésre és a bográcsozásra gondolnak. Egyesek szalonnát is szívesen sütnek, de a saslik készítés valahogy keveseket mozgat meg. Pedig nem rossz dolog, hiszen nagyon egyedi, a mi ízlésvilágunknak megfelelő étkek készíthetők így.

2017.06.27.Tovább olvasom

Miben segít egy hentes?

Több mindenben, mint gondolnád. A nagy áruházakban ilyen tippeket nem kapsz.

2017.06.22.Tovább olvasom

Ki szeret főzni a szabadság alatt? – Menüt rendelni sokkal jobb lehet

Valószínűleg nem sokan lehetnek, akik azért mennek nyári szabadságra, hogy a délelőttjeiket ebéd készítéssel töltsék… Te is így gondolod?

2017.06.21.Tovább olvasom

Nyári halas fogások – Ha valami könnyedebbre vágynál

A nyári meleg miatt gyakran vagyunk úgy, hogy különösebben nem kívánjuk a nehéz ételeket. Ilyen esetekben jó alternatíva lehet a hal, mégis ritkán kérünk hasonlót. Pedig lenne miből választani. Az Omlettben legalábbis halas ételekből többet is találsz az étlapon.

2017.06.20.Tovább olvasom

Fröccsöt a grillhúsok mellé!

A nyári grillezések legfontosabb kelléke kétségtelenül a hús. De az ízélményhez azért egy jól megválasztott ital is sokat hozzá tud adni. Például egy jó fröccs kifejezetten jó választás.

2017.06.14.Tovább olvasom

Kámoni a leves, kámoni a főétel és Omlett a desszert

Az Omlettben igyekszünk háziasan főzni – ez talán nem titok – és olyan ételeket is kínálni, amiktől kicsit egyedi, kámoni lesz a kínálatunk. Ilyen fogások a levesek között, a főételeknél és desszert kínálatban is találhatók.

2017.06.12.Tovább olvasom