Hírek

Fejlesztéseink – így szépülünk mi – 2.rész

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, így mindig nagy hangsúlyt fektettünk erre. Az elmúlt hónapokban nagyobb figyelmet tudtunk erre fordítani, így következő cikksorozatunkban az aktuális fejlesztéseinket szeretnénk bemutatni Nektek.

 

2020.05.26.Tovább olvasom

Fejlesztéseink – így szépülünk mi – 1.rész

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, így mindig nagy hangsúlyt fektettünk erre. Az elmúlt hónapokban nagyobb figyelmet tudtunk erre fordítani, így következő cikksorozatunkban az aktuális fejlesztéseinket szeretnénk bemutatni Nektek.

2020.05.14.Tovább olvasom

Grill ajánlatunk – Omlett étterem grillszezon

Grill ajánlatunkkal nyitjuk meg a grillszezont!

Végre itt a jó idő, így mi is beizzítjuk a grillsütőt. Grill ajánlatunk május 9-én érhető el, így ha nem szeretnél lemaradni róla rendeld meg előre telefonon, vagy akár facebook üzenetben. Legjobb hír, hogy akár már a teraszunkon is elfogyaszhatod, így a kellemes hangulat is garantált. Ha otthon szeretnéd megteremteni a grillezős légkört, házhoz is rendelheted az ajánlatunkat.

2020.05.6.Tovább olvasom

Anyák napi ajánlat az Omlett étteremből

Anyák napi ajánlat házhoz szállítással Szombathelyen.

 

2020.04.25.Tovább olvasom

Rendeld házhoz kedvenc kosaradat

Rendeld meg kedvenc kosaraidat – házhozszállítás Szombathely területén!

2020.04.22.Tovább olvasom

Különleges hamburgerek házhoz szállítással

Rendeld meg kedvenc hamburgereidet házhozszállítással Szombathelyen.

2020.04.20.Tovább olvasom

Így változtunk mi a járvány alatt

A hetek óta tartó járvány jelentősen megváltoztatott mindent és mindenkit. Sokan az otthonukban vészelik át ezeket a napokat már akár több hete. Mások még most is keményen dolgoznak azért, hogy ne álljon meg teljesen az élet. Éttermünk, bisztrónk és húsboltunk az utóbbi napokban és hetekben több változáson is átment, hogy alkalmazkodni tudjunk a kialakult helyzethez.

2020.04.17.Tovább olvasom

Húsvéti sonka akár házhoz is!

A Húsvét egyik alapvető finomsága a húsvéti sonka. Fogyaszthatjuk reggelire egy kis tormával, akár szendvicsbe, ebédre melegen, tekercselve, vagy sültként is. Húsboltunkból a legkiválóbb alapanyagot most akár házhoz is rendelheted, így ki sem kell mozdulnod az igazi húsvéti sonkáért. Ha szeretnél többet megtudni a húsvéti sonkáról és kíváncsi vagy, hogy rendelheted házhoz, olvasd el cikkünket!

Húsvéti sonka – akár házhoz is!

 

2020.04.6.Tovább olvasom

Húsvéti finomságok házhoz is

A Húsvét nem lehet igazi sonka, kalács és tojás nélkül. A kialakult helyzetre való tekintettel a húsvéti finomságok házhoz szállítását is lehet választani tőlünk. Természetesen nem csak sonkát tudsz rendelni. A húsvéti lakomához biztosítunk rengeteg alapanyagot és készételeket is. Ha érdekel miből válogathatsz, olvasd el cikkünket!

2020.04.1.Tovább olvasom

Így rendelhetsz tőlünk – étteremből, húsboltból, bisztróból

Éttermünk, bisztrónk és húsboltunk továbbra is várja a vendégeket. Ha mégis úgy döntöttél, hogy otthon maradnál, de ennél valami finomat, rendelj tőlünk. A rendelés menetéhez több segítséget is adunk, válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet és mi házhoz visszük a finomságokat!

 

Hívj minket!

Még mindig a leggyorsabb megrendelési mód, ha felveszed a kapcsolatot velünk telefonon. Mivel rengeteg megrendelésünk van, így kérjük legyél türelmes.
Telefonszámunk: 06-94/460-096

 

Válaszd a Netpincért!

Netpincéren keresztül nagyon egyszerűen online is leadható a rendelés. Csak katt IDE.

 

Rendelj oldalunkról!

Weboldalunkon megtaláljátok a Jazz Chicken kínálatát is. Az oldalon keresztül leadott rendeléseket csapatunk azonnal megkapja és a rendelések mennyiségétől függően elkezdi feldolgozni azokat.

Várjuk rendeléseiteket! Vigyázzatok magatokra!

2020.03.23.Tovább olvasom