Hírek

Nálunk a házi’ a kedvenc

Nálunk egyértelműen a házi ízvilág a favorit. Ezért minden olyan terméket szívesen forgalmazunk, ami kisüzemi eljárással, igazi elhivatottsággal készül. Ilyenek a Püski Manufaktúra kolbászai is, amiket a mi házi finomságaink mellett szintén megtaláltok a húspultban. Ráadásul nem is egyfélét. A kolbászok között a csemegétől kezdve az enyhén paprikáson át az igazán csípősig többet is fellelhetsz.

2018.01.17.Tovább olvasom

Ilyenkor igazán nagy élmény elfogyasztani egy jó tál levest

Megjött a hó! Ez egyeseknek jó hír, míg másoknak bosszúság. De egy biztos: azzal a legtöbben egyetértenek, hogy ilyenkor igazán jó élmény elfogyasztani egy jó nagy tál forró levest. 

2018.01.15.Tovább olvasom

Extra gulyás után extra palacsinta

Gulyás után palacsinta. Ez egy klasszik menüsor, amit inkább otthon fogyasztunk, mint étteremben. Pedig lehetne…

2018.01.12.Tovább olvasom

A leveshúst szereted? Ha igen, ez az étel az egyik kedvenced lehet

A vasárnapi húslevest szeretitek? És a leveshús is a kedvenceitek közé tartozik? Ha igen, akkor az ilyen, marhahúsból készült hústál is ízleni fog.

2018.01.10.Tovább olvasom

Ha meglátod a kolbászokat a húsboltban…

Ha bemegyünk a húsboltba és meglátjuk a lelógatott kolbászokat, rendszerint arra gondolunk, milyen remek lenne azokat friss kenyérrel elfogyasztani. Ez valóban így van, a kolbász tényleg komoly ízélményt nyújt így is. De ne felejtsük el azt se, hogy a füstölt finomságok feltétként és kiegészítő hozzávalóként is kiválóan hasznosíthatók.

2018.01.8.Tovább olvasom

Többféle gulyásleves és farsangi fánk is szerepel a januári menükínálatban

Szereted a gulyáslevest? Akkor január a Te hónapod az Omlettben. Az évindító menük között ugyanis számos gulyásfélét találsz.

2018.01.3.Tovább olvasom

Ennyiért rendelhetsz házhoz halászlevet és töltött káposztát Szombathelyen idén karácsonykor

Karácsonykor a legszívesebben a hagyományos fogásokat fogyasztjuk. Ezek elkészítése viszont nem a legegyszerűbb feladat. A halászlevet és a töltött káposztát sem könnyű jól elkészíteni. Arról nem is beszélve, hogy kis mennyiségben előállítva egyik sem lesz az igazi. Ezért nem véletlen, hogy aki teheti, manapság inkább rendeli ezeket az ünnepi ételeket.

2017.12.18.Tovább olvasom

A többségnél a klasszikus karácsonyi ételek lesznek az idén is az asztalon – Csak nem mindenki maga készíti

Nálatok mi lesz a karácsonyi menü? A háztartások nagyjából fele, 46 százalék töltött káposztát készít, 45 százaléknak pedig ilyenkor is a rántott hús a kedvenc. Ugyanakkor halászlé is sokaknál kerül az asztalra, 38 százalék tartja ezt a hagyományt. De, ami tényleg elmaradhatatlan karácsonyi finomság, az a bejgli. Az idézett felmérés szerint a családok 54 százalékánál lesz ebből süteményből.

2017.12.15.Tovább olvasom

Hangolódj az ünnepekre ezekkel az ételekkel…! Vagy rendelj házhoz akár karácsonyra!

Karácsonyra hangolódni nem csak zenével, az otthonunk díszítésével és adventi vásárokkal lehet… Az ünnepi ételek, no meg az illatok is segíthetnek abban, hogy igazi karácsonyi hangulatba kerüljünk. Mi ebben segítünk az Omlettben. Tipikus karácsonyi finomságokat is kínálunk ugyanis a decemberi különleges ajánlatban.

2017.12.7.Tovább olvasom

Idén (is) tőlünk rendelnél karácsonyra ünnepi menüt?

Ha Te se szeretnél lemaradni arról, hogy idén milyen ünnepi menüket rendelhetsz tőlünk karácsonyra, iratkozz fel az értesítési listánkra, és hamarosan minden fontos infót elküldünk Neked e-mailben. 

2017.12.6.Tovább olvasom