Hírek

A nap legfontosabb étkezése

Biztosan mindenki hallotta és tudja már, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ez valóban így van, de az sem mindegy, hogy mit eszünk, ugyanis a reggeli megalapozza az egész napi energiaszintünket.


2019.01.17.Tovább olvasom

Még nincs késő egy jó kocsonyához

Bár a kocsonya leginkább a karácsonyi szezonban aktuális, nálunk még mindig nagyon népszerű januárban is.
Biztosan mindenkinek van egy jól bevált receptje, de most röviden leírjuk a kocsonya készítés titkait.

2019.01.11.Tovább olvasom

Az újévben is várunk Titeket menükínálattal!

Januári menükínálatunkat itt láthatjátok.
Jó Étvágyat Kívánunk!

 

 

2019.01.7.Tovább olvasom

Házhoz megy a sült malac!

Idén házhoz visszük a sült malacot és egyéb finom szilveszteri fogásokat.
Mutatjuk mit és mennyiért tudtok tőlünk rendelni. A klasszikus kocsonya mellett, sült karajjal, marhapörkölttel és gusztusos hidegtállal készülünk.

Bízza ránk a sütés-főzést, ünnepeljen gondtalanul.

2018.12.17.Tovább olvasom

Idén is levesszük a sütés-főzés terhét a válláról

A Karácsony nem maradhat el ünnepi ebéd vagy ünnepi vacsora nélkül.

Sokan az ünnepi ebéd elkészítését is egyfajta hangolódásként élik meg, ám vannak akik ki nem állhatják ezt a herce-hurcát és minden évben rettegnek attól, hogy mit fognak főzni a családnak, barátoknak. Az ünnepi rohanásban nem mindenkinek jut ideje több fogásos lakomát tálalni az asztalra. Ebben nagy segítséget nyújtunk idén is, ahogyan azt már a korábbi években megszokhattátok tőlünk.

2018.12.12.Tovább olvasom

Idén is házhoz megy a halászlé!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rendelhettek tőlünk finom fogásokat karácsonyra, itt mutatjuk, mit és mennyiért kínálunk az ünnepi asztalra. A klasszikus töltött káposzta mellett hal- és vadételekkel, valamint izgalmas desszertekkel készülünk. Legyen könnyebb a készülődés, a főzés gondját mi átvállaljuk!

2018.12.6.Tovább olvasom

A klasszikus sült kolbásznak nincs párja, de azért az újdonságokat is érdemes megkóstolni

A grillszezonnak ugyan lassan vége, de ez nem azt jelenti, hogy a kolbászsütés időszaka is befejeződött. Sőt, október az igazi “kolbászos” hónap. A sörfesztiválok sokak kedvét meghozzák a kolbászoláshoz. Meghát a múltbéli szokások is hatással vannak ránk. Régen októberrel kezdődött az az időszak, amikor a nyári meleg elmúltával újra vágtak disznót, így ilyenkor már készültek friss sütnivaló kolbászok. Meg hurka is.

2018.09.27.Tovább olvasom

Ha T-bone steaket készítenél otthon – Nálunk beszerezheted az alapanyagot

Nem sok húsboltban kapni Szombathelyen T-bone steaket… Pedig a kicsit ínyencebbek szívesen készítik otthon. Legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Most, hogy nálunk kapható, sokan lecsapnak az alapanyagra. Érthető is, hiszen a sütése nem bonyolult, az ízélmény pedig átlag feletti.

2018.09.25.Tovább olvasom

Konfitált sertéspofa és panko morzsában sült fogas is szerepel az új ajánlatunkban

Új, különleges ajánlattal várunk Titeket az Omlettben. Hatféle finomságot válogattunk össze Nektek. Kíváncsi vagy?

2018.09.18.Tovább olvasom

Így pirítsd meg a szalonnát, hogy jó ropogós legyen!

Te tudod a szalonna sütés titkát? Nem szabad felhevült serpenyőbe tenni a szalonnát. Egyébként nem lesz ideje kisülni a zsírnak a szeletekből.

2018.09.13.Tovább olvasom