Hírek

A klasszikus sült kolbásznak nincs párja, de azért az újdonságokat is érdemes megkóstolni

A grillszezonnak ugyan lassan vége, de ez nem azt jelenti, hogy a kolbászsütés időszaka is befejeződött. Sőt, október az igazi “kolbászos” hónap. A sörfesztiválok sokak kedvét meghozzák a kolbászoláshoz. Meghát a múltbéli szokások is hatással vannak ránk. Régen októberrel kezdődött az az időszak, amikor a nyári meleg elmúltával újra vágtak disznót, így ilyenkor már készültek friss sütnivaló kolbászok. Meg hurka is.

2018.09.27.Tovább olvasom

Ha T-bone steaket készítenél otthon – Nálunk beszerezheted az alapanyagot

Nem sok húsboltban kapni Szombathelyen T-bone steaket… Pedig a kicsit ínyencebbek szívesen készítik otthon. Legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Most, hogy nálunk kapható, sokan lecsapnak az alapanyagra. Érthető is, hiszen a sütése nem bonyolult, az ízélmény pedig átlag feletti.

2018.09.25.Tovább olvasom

Konfitált sertéspofa és panko morzsában sült fogas is szerepel az új ajánlatunkban

Új, különleges ajánlattal várunk Titeket az Omlettben. Hatféle finomságot válogattunk össze Nektek. Kíváncsi vagy?

2018.09.18.Tovább olvasom

Így pirítsd meg a szalonnát, hogy jó ropogós legyen!

Te tudod a szalonna sütés titkát? Nem szabad felhevült serpenyőbe tenni a szalonnát. Egyébként nem lesz ideje kisülni a zsírnak a szeletekből.

2018.09.13.Tovább olvasom

Már nem kell sokat várni, és kezdődik a hurka, a kocsonya és a disznósajt szezonja

Tudjátok, mit szeretünk az őszben? Azt, hogy már a küszöbön a hurka, a disznósajt és a kocsonya szezonja. Persze lehet ezeket korábban is kapni, de azért kétségtelenül október környéke az az időszak, amikor igazán kívánjuk ezeket a finomságokat.

2018.09.11.Tovább olvasom

Továbbra is az Obama a kedvenc

Persze csak a Caesar saláta után. Idén nyáron ugyanis ezt a Jazz Chicken finomságot rendeltétek a legtöbben. Ezt követi az 1. menü, ami Chicago, Obama, Jazz Chicken, Mississippi fish és Mississippi Chick burgerekkel kérhető. Illetve ezek valamelyike (amit választasz) mellé jön egy fél literes Coca-Cola és egy normál adag burgonya.

2018.09.7.Tovább olvasom

Mi a legtöbbször kacsát készítünk így, de sertést és halat is nyugodtan lehet konfitálni

Mi a legtöbbször a kacsacombot konfitáljuk, de más húsféléket is lehet és érdemes így elkészíteni. Mi azért szeretjük az eljárást, mert egészen más ízt kapunk, mint a klasszikus sütéskor.

2018.09.5.Tovább olvasom

Új hét, új hónap, új évszak, új menü

Néztétek már, hogy milyen menükkel várunk Titeket szeptemberben? Lesz például bükki sertéskaraj steak burgonyával és jó kis húsleves is velőscsonttal. Igazi őszi ételnek szánjuk a szőlővel és mustármártással készült csirkemájat és a szőlősgazda palacsintáját is. A cassoulet pedig egy újdonság lesz.

2018.09.3.Tovább olvasom

Házi fűszert a helyben készült húsra

Csak két kép. Az egyiken a házi magaságyásunk, ahonnan rengeteg házi fűszert tudunk hasznosítani. A másikon pedig egy étel, amibe ezek közül többféle is belekerül.

2018.08.30.Tovább olvasom

Ti is odavagytok az őszi finomságokért?

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi nem bánjuk, hogy jön az ősz. Legalábbis az étel alapanyagokat illetően nem olyan nagy baj, ha lesz egy kis változás. Végre lehet frissen szedett almát, szilvát és szőlőt használni az ételek elkészítésekor. Ja, és ki ne hagyjuk a gombát sem a felsorolásból!

2018.08.28.Tovább olvasom