Hírek

Kész a konyha felújítása – Készülnek a napi menük is

Teljesen visszaállt a rend, már készül napi menü is az Omlettben. A konyha felújítása befejeződött, így újra minden erőnkkel a finomságok elkészítésén fáradozunk. Mutatjuk is, hogy júniusban milyen menü ételekkel várunk Titeket.

2017.06.9.Tovább olvasom

Miért ne ennénk marhahúst, ha étterembe megyünk?

Marhahúst készíteni nem sokkal nehezebb, mint sertést. Sokan mégis csak a pörköltig jutnak, ha marhára kívánnak. Egyébként jó is az, mi is rendszeresen készítünk (menüben is), de ennél azért több mindent érdemes kipróbálni. Akár otthon, akár egy étteremben.

2017.06.7.Tovább olvasom

Mutatjuk a három legnépszerűbb bagettünket – Plusz egy feltörekvőt

Azt már tudjátok, hogy egy Jazz Chicken bagett körülbelül 40 centiméter hosszú és azt is, hogy mindegyikbe kerül bőven feltét. De azt talán még nem néztétek, melyek a legtöbbet rendelt bagettek.

2017.06.6.Tovább olvasom

Bográcsgulyást készítünk a legszívesebben – Szerintünk csülökkel az igazi

Ha szabad téren készített ételekről van szó, a többség a bográcsozást választja a grillezéssel szemben. Ez valószínűleg azért lehet így, mert a jó magyaros ételek így készíthetők el a legjobban. Különösen népszerű bográcsos finomság a pörkölt és a gulyás.

2017.05.31.Tovább olvasom

Készíts házi szószt a grillhúshoz!

A grillhúsok és a sülthúsok általában akkor lesznek igazán finomak, ha megfelelő pácokat használunk az előkészítéskor. De az ízesítés másik fontos eleme a mártás is, amiről sokan hajlamosak elfeledkezni.

2017.05.29.Tovább olvasom

A grillezéshez idő kell – Ettől lesz olyan nagy élmény a sütögetés

Ha igazán jó grillezős élményt szeretnénk, áldozzunk elég időt minden sütéshez kapcsolódó teendőre.

2017.05.22.Tovább olvasom

Sajnos pár napig még zárva lesz az Omlett – Egy fotó a korszerűsítésről

Az előzetes tervekkel ellentétben sajnos még a jövő hét elején is zárva kell tartanunk. A kivitelezés pár napot elhúzódik, így várhatóan csak szerdán (május 24-én) nyit az étterem és a Jazz Chicken – a húsbolt és a bisztró viszont nyitva lesz. Megértéseteket köszönjük. Egyébként így állunk most az építkezéssel.

2017.05.19.Tovább olvasom

Jelentősen megugrik a marhahús fogyasztása a nyár közeledtével…

Te tudod, mi lehet az oka?

2017.05.17.Tovább olvasom

Néhány ok, amiért érdemes rakott ételt készíteni

Az első, hogy nagyon finomak. Talán ez a legfontosabb, de mi a többi?

2017.05.15.Tovább olvasom

Egy kis szünetet kell tartanunk: május 15-étől 19-éig

A húsbolt többször említett bővítése és az Omlett konyhájának további korszerűsítése most jutott el abba a fázisba, hogy egy kis szünetet kell tartanunk. A szerelési munkálatok miatt sajnos zárva lesz az étterem, és Jazz Chicken rendeléseket se tudunk teljesíteni (a húsbolt és a bisztró nyitva lesznek). A szünet viszont mindössze egy hétig tart: május 15-étől 19-éig. 20-ától természetesen ugyanúgy, szeretettel várunk Titeket. Megértéseteket és türelmeteket köszönjük.

2017.05.12.Tovább olvasom