Hírek

A sült hús francia salátával… – az egyik legjobb választás

A francia salátát szereted? És a sült húsokat? A kettőt együtt? Szerintünk remek párosítás, ahogy a grillezett zöldségek is nagyon jól mennek a bisztrós sültekhez.

2018.02.15.Tovább olvasom

Ha rendszeresen fogyasztunk erős paprikát, sokkal egészségesebbek lehetünk

Magyarok vagyunk, szeretjük a csípős ételeket. Húslevesben, gulyásban, pörköltben, kolbászban alap, hogy kerül bele egy kis csípős paprika. A legtöbben legalábbis így gondolkodnak… Akik egyébként jól is teszik, hiszen az erős paprika nem csak arra jó, hogy megizzaszt minket az étkező asztalnál, hanem egészségesebbé is tesz.

2018.02.13.Tovább olvasom

Jó feltét nélkül aligha lesz teljes a főzelék

A főzelék önmagában, csak a zöldségektől is lehet ízletes, de ami igazán teljessé teszi, az a feltét – legalábbis szerintünk. És nem csak, hogy így ízletesebb az étel, hanem sokkal tartalmasabb, laktatóbb is. De ha a régi “menzás” időket szeretnénk felidézni, a ropogós fehér kenyeret se hagyjuk ki a menüből!

2018.02.5.Tovább olvasom

Ha étteremben mennél, de burgert is szívesen ennél…

Van úgy, hogy kimozdulnánk otthonról, ennénk is egy jót, de nem vágyunk a hagyományos éttermi ételekre és klasszikus gyors ételt sem ennénk. Ilyenkor lehet jó választás a kézműves jellegű burger.

2018.01.31.Tovább olvasom

Újabb hónap, újabb menüsor – Kíváncsi vagy arra, mivel készülünk februárban?

Lesz marhahúsleves velős csonttal, készül töltött dagadó és farsangi sárgaborsó leves is.

2018.01.29.Tovább olvasom

A házias finomságok, amik sokaknál a gyermekkort idézik

Van néhány étel, amit ha megkóstolunk vagy megérezzük az illatukat, egyből a gyermekkorunk jut eszünkbe.

2018.01.23.Tovább olvasom

Nálunk a házi’ a kedvenc

Nálunk egyértelműen a házi ízvilág a favorit. Ezért minden olyan terméket szívesen forgalmazunk, ami kisüzemi eljárással, igazi elhivatottsággal készül. Ilyenek a Püski Manufaktúra kolbászai is, amiket a mi házi finomságaink mellett szintén megtaláltok a húspultban. Ráadásul nem is egyfélét. A kolbászok között a csemegétől kezdve az enyhén paprikáson át az igazán csípősig többet is fellelhetsz.

2018.01.17.Tovább olvasom

Ilyenkor igazán nagy élmény elfogyasztani egy jó tál levest

Megjött a hó! Ez egyeseknek jó hír, míg másoknak bosszúság. De egy biztos: azzal a legtöbben egyetértenek, hogy ilyenkor igazán jó élmény elfogyasztani egy jó nagy tál forró levest. 

2018.01.15.Tovább olvasom

Extra gulyás után extra palacsinta

Gulyás után palacsinta. Ez egy klasszik menüsor, amit inkább otthon fogyasztunk, mint étteremben. Pedig lehetne…

2018.01.12.Tovább olvasom

A leveshúst szereted? Ha igen, ez az étel az egyik kedvenced lehet

A vasárnapi húslevest szeretitek? És a leveshús is a kedvenceitek közé tartozik? Ha igen, akkor az ilyen, marhahúsból készült hústál is ízleni fog.

2018.01.10.Tovább olvasom