Hírek

Készíts BBQ gombócot a grillen! – Mi ilyeneket is ajánlunk

Ha grillezésről van szó, a legtöbben különféle pácolt hússzeletekre gondolnak – elsőre. Pedig ha jobban belegondolunk, darálthúsból is készíthető grillre való finomság. Korábban leírtuk például azt, hogyan célszerű húspogácsát készíteni hamburgerhez. De ez csak csak egy tipp. A darált húsból ugyanis BBQ húsgombócok is készíthetők.

2018.06.21.Tovább olvasom

Dobd fel töltelékkel a húsok ízét! – Legyen egy kirándulás része az alapanyag beszerzése

Mindenkivel előfordul, hogy már nem igazán kíván bizonyos húsféléket – főleg nyáron. Ez érthető, hiszen ha mindig hasonló az ízvilág, egy idő után unalmassá válik az étel. Viszont van egy egyszerű módszer arra, hogy kis változtatással teljesen új finomságot varázsoljunk egy régi változatból.

2018.06.19.Tovább olvasom

Indul a foci vb – Szerezd be nálunk a meccsnézős ételeket!

A nagy meccsnézés közben könnyen megéhezik az ember. Az izgalom hamar megteszi a hatását. Szóval nem árt, ha a futball világbajnokságra az ételek tekintetében is előre felkészülünk.

2018.06.14.Tovább olvasom

A mi grillezős tippjeinket is ajánlják a Borsban

A Kámon-Hús grillezős tippjeit is ajánlja a Bors. A napokban megjelent cikkben Sárközi Ákos séftől, a TV2 sztár szakácsától is kérdeznek. És a mi szakértői tanácsainkat is megosztják.

2018.06.12.Tovább olvasom

Kíváncsi vagy arra, hogy milyen menükkel készülünk az Omlettben júniusban?

Azonnal mutatjuk. Sőt, már postolunk egy-két júliusi ajánlatot is.

2018.06.7.Tovább olvasom

Melyik a legjobb köret a grillhúsok mellé?

Hát persze, hogy a grillzöldségek és a grillsajt. Utóbbiról nem érdemes túl sokat beszélni, nagyon egyszerű elkészíteni. Csak a rácsra tesszük, és már sül is. A zöldségekhez viszont nem árt tudni egy-két praktikát. Mondjuk azt, hogy nem szükséges előre pácolni. Sokkal ízletesebb lesz, ha a vékony szeleteket csak a sütés előtt szórjuk meg egy kis kakukkfűvel, sóval, borssal. Legalábbis a cukkinit, a padlizsánt így célszerű készíteni. Ami még sokat dobhat az ízvilágon, ha sütés közben egy kis vajat teszünk a szeletekre. Próbáld ki!

2018.06.5.Tovább olvasom

Mennyiért vegyünk grillt? És milyet?

Egyre több grillkolbászt sütögetünk, és a grillsajt is kezd népszerű sütögetős alapanyaggá válni. De a klasszikus alapanyagokat is szeretjük. Csak nem biztos, hogy a megfelelő eszközzel grillezzük azokat.

2018.06.1.Tovább olvasom

Grillezz mézes oldalast!

Grillhús és édeskés íz? Sokak nem is tudják elképzelni ezt a párosítást. Pedig érdemes. Sőt, nem csak elképzelni ajánlott, hanem ha van rá módunk, próbáljuk is ki. Kenjük be mézzel a húsunkat, és karamellizáljuk meg az így keletkezett felső réteget. Oldalasnak nagyon jó ízt ad a méz.

2018.05.29.Tovább olvasom

Festünk az étteremben: a héten zárva vagyunk – A bisztró és a húsbolt viszont nyitva

Ahogy arra már a múlt héten felhívtuk a figyelmeteket a Facebookon, a héten nem tudunk Jazz Chicken rendeléseket fogadni, és az étterem is zárva tart.

2018.05.28.Tovább olvasom

Így készül nálunk a konfitált kacsa

Kétségtelenül ez az egyik kedvenc étel az bisztróban. A konfitált kacsa ugyanis nagyon omlós, ízes, egyáltalán nem száraz, kellően szaftos. Ki ne választaná ebédre?

2018.05.23.Tovább olvasom