Hírek

Ingyenes kóstolás – böllérversenyt rendeznek

A disznóságok kedvelői most böllérversenyen vehetnek részt, mégpedig Lukácsházán.

2014.01.29.Tovább olvasom

Reggeliző étterem Szombathelyen – munka előtt az elfoglaltak, hétvégén a családok

Népszerűbbek a reggeliző helyek. Sokan az első étkezésre már reggelizőben kerítenek sort. Főként a nagyvárosokban szokás ez. A kisebb településeken lakáson kívül a bisztrót választjuk. Egyre többen azért étteremben is fogyasztanak már.

2014.01.28.Tovább olvasom

Saláta és egzotikus étel mobilról – feltörekvő ételrendelési trendek

Több salátát rendelünk, a keleti ételek pedig kezdik lenyomni a pizzát. Az egzotikus ízek 2013-ban nagyon népszerűek voltak – legalábbis Budapesten. Itt a rendelések majdnem ötöde sushi vagy mexikói étel volt. Sokan azonban még mindig burgert vagy pizzát rendelnek.

2014.01.27.Tovább olvasom

Hamarosan torkos csütörtök!

Idén is megrendezik a torkos csütörtököt, a dátum ezúttal március 6. Érdemes időben helyet foglalni az éttermekben, hiszen a tapasztalatok szerint gyorsan elkelnek a szabad helyek.

2014.01.24.Tovább olvasom

Miért fogyasszunk levest? És mennyit szokás tálalni belőle?

Egy átlagos leves mennyiség 250-400 milliliter között van. Újházy tyúkhúslevesből többet szokás kínálni. Nagyjából 500 millilitert. A krémlevesekből 200-250 milliliter a “tálalási mennyiség”. A levesnek alapvetően étvágyfokozó szerepe van, emellett növeli az étkezés élvezeti értékét is.

2014.01.23.Tovább olvasom

Fejétől a farkáig, rántott csirke és bisztrózás – trendek 2014-ben

Sokszor foglalkoztunk már az étkezési trendekkel, de úgy gondoljuk, érdemes ezt az információt megosztani. Mégpedig, hogy egyre népszerűbb az étkezésben a fülétől a farkáig trend. Azaz, amikor egy állatnak a lehető legtöbb részét használják fel.

2014.01.22.Tovább olvasom

Néhány fontos tipp a bevásárláshoz

Éhesen, lista nélkül ne! Gondolkodj három napra előre! Legyenek vásárlásra előre kijelölt napok! Ezek a legfontosabb tanácsok.

2014.01.21.Tovább olvasom

A magyarok 69 százaléka eszik naponta meleg ételt – népszerű a menü Szombathelyen

A magyaroknak fontos elvárása az étellel szemben, hogy hamar elkészüljön. Népszerű a menü Szombathelyen.

2014.01.20.Tovább olvasom

Több új termék a bisztróban és a húsboltban – konyhakész pacsni rolád a kínálatban

Több új termékkel is bővül a húsbolt és a bisztró kínálata. Új technológiával, házilag készült rakott csülköt kínálunk a bisztróban.

2014.01.17.Tovább olvasom

Ezért érdemes reggel tojást enni

Számos élelmiszer van, amely reggel elfogyasztva egész nap kifejti a jótékony hatásait. Ilyen a tojás is.

2014.01.16.Tovább olvasom