Akár így is ízesítheted a húst – mutatunk egy egészen jó alternatívát

Nem mindenkinek megy úgy az ízesítés, ahogy azt elgondolja. Sokan szeretnének igazán ízes ételeket készíteni otthon, de valahogy nem jön össze nekik, és ezért egy idő után fel is adják a kísérletezést. Pedig nem szabadna, mert többféle megoldás is létezik.

Az ízvilág egyik alapvető hozzávalója természetesen a jó hús, de sokat számít a végeredmény tekintetében a friss hozzávaló és a minőségi fűszer is. Csakhogy néha hiába van meg minden, valahogy nem jön össze az íz. Ehhez kell a gyakorlat és az, hogy az anyukáktól és a nagymamáktól ellessük az ízesítés fortélyait. Vagyis próbálkozni kell.

pacok

Ízvadász pácok a húsboltban

Viszont van akkor is megoldás, ha nem jutna idő a tanulásra. Ajánljuk például a nálunk is kapható Ízvadász pácokat. Rengetegféle verzió létezik ezekből. Ahogy a képen is láthatjátok, párat mi is lefotóztunk. Választhatsz csirkéhez, sertéshez valót, de ízvilág szerint is keresgélhetsz. Ha így ízesítenénk, csak annyi a teendő, hogy a húst a pácoló zacskóba tesszük, ráöntjük a páckeveréket. Majd a 3-18 órán át pácolódott húsokat kivesszük, megsózzuk azokat és megsütjük.

Nagyon egyszerű és igazán ízletes húst készíthetünk így.

Ha kipróbálnád, a hús alapanyag mellett nálunk ezeket a pácokat is beszerezheted.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.