Nem mindenkinek megy úgy az ízesítés, ahogy azt elgondolja. Sokan szeretnének igazán ízes ételeket készíteni otthon, de valahogy nem jön össze nekik, és ezért egy idő után fel is adják a kísérletezést. Pedig nem szabadna, mert többféle megoldás is létezik.
Az ízvilág egyik alapvető hozzávalója természetesen a jó hús, de sokat számít a végeredmény tekintetében a friss hozzávaló és a minőségi fűszer is. Csakhogy néha hiába van meg minden, valahogy nem jön össze az íz. Ehhez kell a gyakorlat és az, hogy az anyukáktól és a nagymamáktól ellessük az ízesítés fortélyait. Vagyis próbálkozni kell.
Ízvadász pácok a húsboltban
Viszont van akkor is megoldás, ha nem jutna idő a tanulásra. Ajánljuk például a nálunk is kapható Ízvadász pácokat. Rengetegféle verzió létezik ezekből. Ahogy a képen is láthatjátok, párat mi is lefotóztunk. Választhatsz csirkéhez, sertéshez valót, de ízvilág szerint is keresgélhetsz. Ha így ízesítenénk, csak annyi a teendő, hogy a húst a pácoló zacskóba tesszük, ráöntjük a páckeveréket. Majd a 3-18 órán át pácolódott húsokat kivesszük, megsózzuk azokat és megsütjük.
Nagyon egyszerű és igazán ízletes húst készíthetünk így.
Ha kipróbálnád, a hús alapanyag mellett nálunk ezeket a pácokat is beszerezheted.