Ciderrel hogy álltok? Megnéztük, milyen húsokhoz ajánlják

A cider egy almabor, amely enyhén szénsavas, az alkoholtartalma alacsony. Emiatt kiváló nyári ital. Grillezéskor szuper szomjoltó, és számos ételhez passzol.

salamon-cider

A cider almából készül, tehát minden olyan étel mellé ajánlható, amely párosítható az almával. Különösen jó a kacsához és a sertéshez. A grillen készített sertéshús mellé kimondottan ajánlott. Alacsony alkoholtartalma miatt nyáron az egyik legjobb választás. Ügyeljünk a cider hőmérsékletére, 8-10 fokosan a legjobb.

 

Szóval, nyári grillezéskor, esti szomjoltónak kiváló a cider. Aki nem próbálta volna még, kóstolja meg.

 

Ha a grillezéshez kedvet kaptál, a hús kiválasztásában segítünk. Akár előre pácolt húsokat is vásárolhatsz nálunk Szombathelyen, a Kámon-Hús hentesüzletében.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.