A csirkeszárnynak nincs párja

A csirkeszárnnyal hogy vagytok? Szerintünk egy adu ász hús alapanyag. Rengeteg módon készíthető belőle étel, és még nem is drága.

Kiváló rántva: többféle panírban is süthető. A csípős, a magvas, a pankó morzsás változat is igazi ünnepi menü. De sütve, akár grillen elkészítve is fenséges. Mondjuk valamilyen extra grillszósszal. Ugyanakkor pörköltbe is mehet, hagyományos módon vagy tejfölösen. Például nokedlivel… De ne felejtsük el azt se, hogy aprólék levesbe is kiváló a csirkeszárny.

Grillezett csirkeszárny

És az csak egy dolog, hogy rengetegféle étel készíthető belőle. Az sem elhanyagolható szempont, hogy olcsó. Bár itt is igaz az a megállapítás, hogy a túl olcsó szárny gyanús lehet. Szóval ami már irreálisan olcsó, azért az legyen gyanús.

Mi egyébként olykor az étteremben, menüben és a Jazz Chickennél is kínálunk csirkeszárnyas ételeket. Utóbbinál kosárban is rendelhető.

De természetesen csirkeszárny a húsboltban is kérhető. Szóval ha a felsorolt ételek valamelyikét szívesen elkészítenéd, alapanyagért nézz be hozzánk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.