A jó minőségű hús vásárlásának a fontosságára hívják fel a figyelmet. A túl olcsó hús gyakran nem megfelelő minőségű. Ez abban is megmutatkozik, hogy alacsony a fehérjetartalma. A vizes, sok adalékanyagot tartalmazó hentesáru ugyanis ezt eredményezheti. A nem jó minőségű hús tápanyagtartalma is alacsonyabb lehet.
A Kometa által közöltek szerint a kiválasztáskor nézzük az ár-érték arányt. Az áru legyen értékes, ne pedig a csomagolás! – figyelmeztetnek.
Nem mindig jó választás az olcsó hús
A legjobb, ha hentesnél kérjük a húsárut, ott ugyanis közelebbről is megtekinthetjük a kiszemelt húst. Ha mégis csomagolt húst vásárolunk, akkor nézzük meg az összetevőket és a szavatosságot is.
Összességében azonban megállapítható, hogy a legjobb választás a friss hús, legyen szó akár sertésről, halról, szárnyasról vagy marháról – olvasható.
Friss, minőségi hús Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletében. Jöjjön el hozzánk, és válasszon nálunk a friss hús kínálatból.