A darált hús az igazi Jolly Joker

Ha azon gondolkodunk, hogy mi legyen az ebéd, nagy valószínűséggel jut eszünkbe valami darált húsos étel. Ennek az oka pedig rendkívül egyszerű: rengeteg finomság készíthető darált húsból. Nézzünk is néhány példát!

Kezdjük talán a legkézenfekvőbb étellel! Ez a fasírozott, ami cipó formában süthető tepsiben vagy húspogácsaként olajban. De “gyúrhatunk” belőle golyókat is. Aminek szintén rengeteg módozata van. Mi, a húsboltban gyakran készítünk például magyaros húsgombócot – főleg a nyári grill időszakban. Ugyanakkor kapható nálunk darált hús felhasználásával előállított saját hamburger húspogácsa és csevapcsicsa is. Ez utóbbi időzítése is inkább a grillező időszakra jellemző – amire talán már nem kell sokat várni.

Csevapcsicsi Szombathely Húsbolt

De visszatérve, a darált húsból készített húsgombóc paradicsom mártásba is tökéletes és borsólevesbe is tehetjük. Használhatjuk töltelékként, ugyanakkor mehet rakott káposztába is. És kimondottan népszerű felhasználási mód lasagne vagy spagetti hozzávalójaként alkalmazva.

Te is rendszeresen készíted ezeket az ételeket? Ha igen, a hús hozzávalót a Kámon-Hús hentesüzletében beszerezheted. Ráadásul nálunk a darálás is a díjmentes szolgáltatásaink közé tartozik.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.