Ezekhez a húsokhoz ezek a gyümölcsök passzolnak – érdemes kipróbálni

Sokan idegenkednek tőle, pedig a gyümölcs és a hús párosítása igazán remek ízvilágot eredményezhet. Tény persze, hogy nem mindegy, melyik húshoz milyen gyümölcsöt választunk. A tökéletes íz érdekében ügyeljünk a megfelelő párosításra. Mi most ebben igyekszünk segíteni.

Az Omlett étterem menü-kínálatában és a különleges ajánlatokban, de még az étlapon is szerepelnek rendszeresen gyümölcs-hús párosítással készült ételek. A menüben gyakran kínálunk például barackos pulykát. Ez szuper párosítás, érdemes otthon is kipróbálni. A júliusi különleges ajánlatunkban pedig a szűzérméket sárgadinnyés mártással kóstolhattátok meg. Látszik, mi is gyakran készítjük az ételeinket gyümölcsös párosítással.

 
Visszatérve az eredeti gondolatmenethez: a sertéssülthöz a szilvát ajánljuk, a csirkemellhez pedig akár a zöldalmát vagy az ananászt. Ha grillezett formában készítjük, a szőlő is remekül passzol hozzá. A pulykához a barack mellett az aszalt szilva is igencsak illik. A kacsának a narancs a “jó barátja”, a szarvashoz pedig az áfonyamártás passzol.

 
Érdemes próbálkozni újszerű receptekkel, készíts Te is húsos ételeket gyümölcsös párosítással. A hús kiválasztásában segítünk! Gyere el hozzánk Szombathelyen, a Kámon-hús hentesüzletébe! Amennyiben kérdésed van az elkészítendő étellel kapcsolatban, tedd fel nekünk bátran!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.