Nem kell túlzásba vinni a fűszerezést, ha pedig pácolunk, lehetőleg természetes alapanyagokat használjunk. Legalábbis mi eszerint az elv szerint készítjük elő a grillhúsokat. Amikből most számos új fajtát kínálunk.
Ahogy azt egy korábbi postunkban is jeleztük, a hagyományos ízek mellett szeretnénk rendszeresen jelentkezni valami újjal is. Ilyen ez a görögös grillhús is. Amibe fokhagyma, kakukkfű és joghurt kerül.
Aztán ott van ez a kicsit karakteresebb ízvilágú barbecue-s hús. Ezt a szójaszósz és nem kevés hagyma teszi különlegessé.
Ez pedig egy klasszikus mustáros zöldfűszeres sertésszelet. Amihez a zöldfűszert természetesen az éttermünk kiskertjéből szedjük. Így néz ki.
Ha grilleznél ilyen húsokat, nézz be hozzánk! Rendszeresen készítünk hasonlókat. De ha van egy jó recepted, és nem bajlódnál otthon a pácolással, akkor is szívesen segítünk. Szólj ide, és mi előkészítjük neked a húst a grillezéshez.