Hamarosan indul a grillszezon, úgyhogy készülhetnek a “kerti partis burgerek”. És nem kell feltétlenül húspogácsát tenni a zsemlébe. Egy megfelelően bepácolt, grillezett csirkemell szelet is nagyon szuper lehet. Ráadásul, ha a húsunkat egy kis zöldséggel, valamilyen szósszal még megbolondítjuk, elég extra burgert kapunk.
Nem beszélve arról, hogy a saját burger elkészítésének, az ízesítésnek is megvan a maga hangulata. És még az is a zsemlés megoldás mellett szól, hogy a legtöbbenknek ritkán van alkalma olyan burgert enni, amibe faszénen sült hús kerül.
A képen egy grillezett hússzelettel készülő Kámon-Hús burger
Ha grilleznél, fontold meg a burger készítését is! Ha pedig így döntesz, a húsboltunkban találsz házilag pácolt húsokat is… Neked már csak a sütésről és a saját burgered összeállításáról kell gondoskodnod. De, ha most kívántál rá egy jó burgerre, itt rendelhetsz is.