Grillkolbászból hot dogot – kerti bulikra ideális választás

Készíts a grillkolbászból hot dogot! Az alap hot dog – mint tudjuk – virslivel készül. De, ha már itt a nyár, miért ne grilleznénk kolbászt, és miért ne tennénk azt bele egy hot dog zsemlébe? Mondjuk ízletes grillszósszal és rengeteg zöldséggel, mustárral együtt.

Igaz, egy szép szál grillkolbász egy hagyományos zsemlébe nem valószínű, hogy belefér. De egy nagyobb bagett már alkalmasabb lehet a tálalásra. Csak annyit kell tennünk, hogy hosszában bevágjuk, majd beletesszük a szószt és a salátát, kívülre pedig mehet grillkolbász. Erre a sorrendre azért figyelj, mert ellenkező esetben könnyebben kipotyognak a bagettből a belevalók.

Grillkolbász

A grillkolbászból készített hot doghoz még tányér se kell és ülőhelyre se lesz feltétlenül szükség. Így a “grill hot dog” akár egy nagyobb vendégsereg esetén is ideális, kint elkészíthető finomság lehet. Ráadásul a grillkolbász gyorsan megsül, ami nem utolsó szempont, ha sok vendéget szolgálnánk ki.

A képen egyébként a kámoni sütnivaló kolbászok láthatók. Ezekhez valószínűleg a nagyobb bagett kell majd. 🙂

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.