Ha bizonytalan a vendéglétszám – Grillezés gazdaságosan

A sütnivaló kolbász nem igényel pácolást, könnyen beszerezhető, és a grillezése is egyszerű. A nagy áruházakban többnyire előre csomagolt grillkolbászokat kínálnak, nálunk a házi készítésű megy. Mutatjuk, milyen esetekben viszik ezeket leginkább.

A spontán szervezett grillpartikon rendszerint sütnivaló kolbász az étel. Mivel pácolást nem igényel, így a hűtőből mehet egyenesen a rácsra.

Mások a sütnivaló kolbászt inkább bizonytalan vendéglétszám esetén viszik. Ilyenkor a grillhúsok mellett a házi finomság is ott van biztonságnak, tartaléknak, hogy senki ne maradjon éhesen. Ha a grillkolbász ugyanis nem kerül a rácsra, lefagyasztható. Tehát fölöslegesen nem kell megsütnünk, eltehetjük későbbre. Szemben az előre pácolt grillhúsokkal.

kámoni grillkolbász

Házi készítésű kámoni grillkolbászok

Ha tehát spontán a grillparti vagy bizonytalan a vendéglétszám, és gazdaságos sütögetést szeretnénk, válasszunk házi grillkolbászt.

 

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.