Ha szereted a húst, ez a méregtelenítő kúra tetszeni fog – Az Omlettben és a bisztróban is beszerezheted ehhez az ételeket

Egy kúra, ami a hús fogyasztásra alapoz. Jól hangzik, igaz? Mi is így gondoltuk, amikor találkoztunk a Reg-Enorral. Sőt, ennél tovább is mentünk: az étteremben és a bisztróban külön “menüt” is kínálunk ehhez a kúrához. De mi is pontosan ez a Reg-Enor?

Egy hazai fejlesztésű méregtelenítő, regeneráló program, ami abban segít, hogy beinduljanak a szervezet öngyógyító folyamatai. Nem mellesleg fogyaszt is. Vagyis egy olyan “diéta”, amelynek során a hús és zsír fogyasztását sem kell mellőzni. Sőt. Az ajánlás szerint pont ez az alapja az egésznek. Hiszen a kúrához kínált Reg-Enor étrendkiegészítő készítményben lévő számtalan aminosav és a rengeteg vitamin csak így tud igazán hasznosulni.

Szakszerűbben fogalmazva:  ha nincs a bélben elég epesav molekula, ha nem fogyasztunk kellő mennyiségű epeürítő hatású táplálékot (zsírt), és nem támogatjuk ezt Reg-Enorral, akkor a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E, K) felszívódása és felhasználása is zavart szenved.

A Reg-Enor egyébként úgy segíti a szervezetet, hogy megtisztítja azt a savas, idegen anyagoktól. Még a sejt közötti állományokból is. Ahogy a mellékelt szórólapon is olvasható, a Reg-Enor élettani alapja kettős: egyrészt a zsír fogyasztása kiváltja a fokozott és intenzív epetermelést, másrészt beindítja az enzim-folyamatokat, amik jótékony hatással lehetnek az érfalakra, a sejtekre és a sejt közötti állományokra.

Szalonna a húsboltban

A lényeg tehát: ha belevágsz a kúrába, minden étkezéshez ajánlott zsírt, húst fogyasztanod. És persze ne felejtsd el az ajánlott étrendkiegészítőt!

Amúgy szerintünk érdemes kipróbálni a kúrát, hiszen az eredményeket már egy hét elteltével is látni fogod. A salakanyagok már ennyi idő alatt elkezdenek ürülni a szervezetről.

Még több részletre lennél kíváncsi? Íme, egy leírás arról, mit lehet enni, és mit nem javasolnak.

Ha pedig Reg-Enor “menüt” keresel, az Omlettben és a bisztróban is kérheted. Nézz be hozzánk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.