Van, aki a hagyományos ízeket kedveli. Mások a grillezéskor is szívesen kóstolnak meg valami újat. Te hogy vagy ezzel? Most három, házilag pácolt kámoni grillhúst ajánlunk, amik nagy sikert arattak. Lehet, hogy a Te kedvenced is köztük van.
Ezek egyébként mind olyan húsfélék, amiket rendelésre bármikor elkészítünk, úgyhogy ha szimpatikus nektek, szóljatok, és mi már neki is látunk a pácolásnak.
Az első, amiről nemrég posztoltunk, a tárkonyos, kurkumás és joghurtos csirkecomb filé. Elég népszerű volt.
A második húsunk a citromos, gyömbéres, mustáros grillhús. Ehhez négyféle “titkos” fűszer is megy. Nagyon szeretitek.
A harmadik pedig egy zöldfűszeres, borsos, fokhagymás ízesítéssel készülő grillhús. Ez inkább a hagyományos ízek kedvelőinek a kedvence.
Legyen bármelyik is szimpatikus, mi elkészítjük. De saját ötlettel is fordulhatsz hozzánk. Nem kell mást tenned, csak megmondod, megírod nekünk, milyen pácban szeretnéd a húst és mennyit, aztán mi elkészítjük. Az elérhetőségeink itt.