Használj a húsételekhez őszi, idény jellegű hozzávalókat!

Ősszel is bőven találni az ételekhez való idény jellegű hozzávalókat. Szerencsére októberben és novemberben is készíthetünk ételt frissen szedett alapanyagokból.

Nagyon jó párosítás például a szilva és a vadhús. Süthetünk húst gesztenyetöltelékkel. Mondjuk a gesztenyés pulykatekercs, a rolád egy kis áfonya mártással nagyon finom. Az alma a sertéshúshoz passzol. A sütőtökből egyebek mellett levest készíthetünk, míg a szőlő szinte minden húsféléhez kiváló. Mi azt gondoljuk: ha valami különlegeset, újat készítenél, próbálj ki valamit az idény jellegű hozzávalókból! Sokkal jobb, mintha más országokból származó vagy mirelit alapanyagokat használnál.

dsc_0205

Felszolgálás előtt – őszi finomság az Omlettben

Ha Te is így látod és sütnél, főznél valami finomat, mi a minőségi húst adjuk az ételekhez. Nézz be hozzánk a hentesüzletünkbe, és kérdezz bátran! Viszont, ha kóstolnál valami őszit, az Omlettben ezt is megteheted. Íme, az aktuális ajánlatunk.

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.