A házi készítésű húsbolti finomságok titka

Valahogy megvan a maga varázsa a házi készítésű hentesáruknak. Nem mindig a legdizájnosabbak, a legszebb kivitelűek ezek, de garantáltan minőségiek és ízletesek. A kis “műhelyek” ugyanis megtehetik, hogy a saját maguk által értékesített termékeket kis mennyiségben készítsék. Ezáltal pedig nincs szükség mesterséges tartósításra, vagyis csakis természetes hozzávalók kerülnek a termékbe.

Egy multinál fontos, hogy a nagy mennyiségű termék hosszú időn át értékesíthető legyen. Ez pedig sokszor kompromisszumokkal jár. Persze a házi termékek esetében a kis mennyiség olykor magasabb árat eredményez, de a pénzünkért legalább természetes hozzávalókból és minőségi alapanyagokból készült finomságot kapunk.

Kámon-Hús - házi készítésű kolbászok

Mi, a Kámon-Húsnál rendszeresen készítünk házi termékeket. Kínálunk például disznósajtot, sütnivaló kolbászt, tepertőt, házi húsos kolbászt, csípős kolbász, aszpikos májast, füstölt májast, tepertőkrémet és házi szalámit is. A grillszezonban pedig házilag pácolt húsok is kaphatók nálunk – csak hogy néhányat említsünk.

Ha tehát igazi házi finomságot keresel, mi várunk. Nézz be hozzánk!

Szólj hozzá

You must be logged in to post a comment.