Ahány ház, annyi szokás, mondhatnánk. Legalábbis, ha a kocsonyába főzött “disznóságokat” nézzük. Egyesek a lazább változatot készítik: tojással, zöldségekkel. Mások csak füstölt csülköt raknak bele, de vannak olyanok is, akik jó kis bőr, köröm, farok és fül nélküli kocsonyának neki sem állnak.
Főzelékek, káposztás tészta és a feledhetetlen ízű piskóta kocka csokoládé öntettel. A régi korok menzáján ezek mind megtalálhatók voltak. Nem volt kimondottan finom, de megettük. Cikkünkben felidézzük milyen is volt az iskolai menza régen , így hogy újra elérkezett az iskolai időszak. Nosztalgiára fel!
A tatár beefsteak talán az egyik legmegosztóbb étel, amit ismerünk. Bár a nyers hús fogyasztása a világ számos helyén hagyomány, ennek ellenére rengetegen ellenzik ezt. Eláruljuk szerintünk mitől is olyan nagyszerű ez a fogás és ha eddig még nem merted kipróbálni, mert féltél, elmondjuk miért is fogyaszthatod teljes biztonsággal.
Nehéz ellenállni egy illatos rántott csirkének, legyen az bármilyen csirkerész is. Ha igazán jó rántott csirke után vágyakozol és magad készítenéd el, érdemes odafigyelni pár apróságra, hiszen ezt az egyszerű ételt is könnyen el lehet szúrni. Cikkünkben adunk néhány tippet, hogy lehet igazán finom az otthon készült rántott csirke.
Kevés olyan embert ismerünk, aki nemet mondana a rántott csirkére. Ha igazi ízélményre vágysz, érdemes olyan köretet választani, ami valóban passzol a húshoz. Cikkünkben eláruljuk, melyik csirkerészhez melyik köretet ajánljuk mi.