A gulyás elsődleges és legfontosabb alapanyaga a hús, ám nem mindegy, hogy a gulyásleves milyen húsból készül. Minden szakács más-más receptre esküszik, ha gulyásról van szó. Most eláruljuk, melyek azok a húsok, amelyeket érdemes kipróbálnod gulyásba.

Gulyás, na de mégis milyen húsból az igazi?
A tatár beefsteak talán az egyik legmegosztóbb étel, amit ismerünk. Bár a nyers hús fogyasztása a világ számos helyén hagyomány, ennek ellenére rengetegen ellenzik ezt. Eláruljuk szerintünk mitől is olyan nagyszerű ez a fogás és ha eddig még nem merted kipróbálni, mert féltél, elmondjuk miért is fogyaszthatod teljes biztonsággal.

A megosztó étel: Tatár beefsteak
A steak a nagy hús imádok legnagyobb kedvence. Íze semmi máshoz nem hasonlítható, így nehéz is lenne körülírni azt. Ha eddig még nem találkoztál a steakkel és most szeretnél többet megtudni róla, mindenképpen olvasd el ezt a cikket.

A hús imádók kedvence: a steak
Te tudod, hogy a nyers, vagy kész hús a mélyhűtőben meddig áll el? Ha eddig nem voltál benne biztos, mindenképpen olvasd el ezt a cikket, hiszen a nem megfelelően tárolt húsok fogyasztása akár komoly ételmérgezéshez is vezethet!

Hús a mély hűtőben – meddig és hogyan?
Ezért együnk több halat
Te tudod mennyi halat kell együnk ahhoz, hogy elérjük az ajánlott mennyiséget? Magyarországon a halfogyasztás kevésbé népszerű, sokkal kevesebb halat fogyasztunk, mint az ajánlott. A halnak rengeteg pozitív egészségügyi hatása van, így tanácsos rendszeresen fogyasztani belőle. Cikkünkben bemutatunk 5 olyat jótékony hatást, amiért érdemes bevezetni többször is a menübe a halat.

Ezért együnk több halat
Kérd elvitelre, vagy rendeld házhoz!

A Wiener schnitzel, azaz a bécsi szelet igazi tradicionális finomság, ám érdemes tisztába tenni a bécsi szelet és a rántott hús fogalma közötti különbséget, ugyanis a kettő nem ugyan az.

Ez akkor most rántott hús, vagy bécsi szelet?