Hírek

Tippek a grillezéshez

Ilyenkor, nyáron a hozzánk betérő vásárlók közül sokan érdeklődnek a különféle grillezési megoldások iránt. Egyesek a hús kiválasztásában kérnek segítséget, mások a helyes sütési technikára kíváncsiak. Ezért gondoltuk úgy, hogy a Grill tippek elnevezésű időszaki blogunkban idén is postolunk grillezéshez kapcsolódó infókat. De a legalapvetőbb tudnivalók mellett hétről hétre mutatunk egy-két praktikus információt is.

2017.07.5.Tovább olvasom

Készíts saslikot a grillen! – Nagyon jó közösségi program

Ha kinti sütés-főzésről van szó, a legtöbben a szelet hús elkészítésre és a bográcsozásra gondolnak. Egyesek szalonnát is szívesen sütnek, de a saslik készítés valahogy keveseket mozgat meg. Pedig nem rossz dolog, hiszen nagyon egyedi, a mi ízlésvilágunknak megfelelő étkek készíthetők így.

2017.06.27.Tovább olvasom

Miben segít egy hentes?

Több mindenben, mint gondolnád. A nagy áruházakban ilyen tippeket nem kapsz.

2017.06.22.Tovább olvasom

Fröccsöt a grillhúsok mellé!

A nyári grillezések legfontosabb kelléke kétségtelenül a hús. De az ízélményhez azért egy jól megválasztott ital is sokat hozzá tud adni. Például egy jó fröccs kifejezetten jó választás.

2017.06.14.Tovább olvasom

Bográcsgulyást készítünk a legszívesebben – Szerintünk csülökkel az igazi

Ha szabad téren készített ételekről van szó, a többség a bográcsozást választja a grillezéssel szemben. Ez valószínűleg azért lehet így, mert a jó magyaros ételek így készíthetők el a legjobban. Különösen népszerű bográcsos finomság a pörkölt és a gulyás.

2017.05.31.Tovább olvasom

Készíts házi szószt a grillhúshoz!

A grillhúsok és a sülthúsok általában akkor lesznek igazán finomak, ha megfelelő pácokat használunk az előkészítéskor. De az ízesítés másik fontos eleme a mártás is, amiről sokan hajlamosak elfeledkezni.

2017.05.29.Tovább olvasom

A grillezéshez idő kell – Ettől lesz olyan nagy élmény a sütögetés

Ha igazán jó grillezős élményt szeretnénk, áldozzunk elég időt minden sütéshez kapcsolódó teendőre.

2017.05.22.Tovább olvasom

Sajnos pár napig még zárva lesz az Omlett – Egy fotó a korszerűsítésről

Az előzetes tervekkel ellentétben sajnos még a jövő hét elején is zárva kell tartanunk. A kivitelezés pár napot elhúzódik, így várhatóan csak szerdán (május 24-én) nyit az étterem és a Jazz Chicken – a húsbolt és a bisztró viszont nyitva lesz. Megértéseteket köszönjük. Egyébként így állunk most az építkezéssel.

2017.05.19.Tovább olvasom

Jelentősen megugrik a marhahús fogyasztása a nyár közeledtével…

Te tudod, mi lehet az oka?

2017.05.17.Tovább olvasom

Néhány ok, amiért érdemes rakott ételt készíteni

Az első, hogy nagyon finomak. Talán ez a legfontosabb, de mi a többi?

2017.05.15.Tovább olvasom