Hírek

Csomagolt vagy friss hús?

A jó minőségű hús vásárlásának a fontosságára hívják fel a figyelmet. A túl olcsó hús gyakran nem megfelelő minőségű. Ez abban is megmutatkozik, hogy alacsony a fehérjetartalma.

2014.02.5.Tovább olvasom

Grillezés télen? Miért ne?

A grill-fanatikusok ilyenkor sem tudnak pihenni. Télen is belobbantják a faszenet, és készítenek jobbnál-jobb grillhúsokat. A hideg nem lehet akadály. Sőt különleges hangulata van a téli grillezésnek.

2014.02.4.Tovább olvasom

Disznófeldolgozás a harmadikon

Nincs lehetetlen, van, aki megpróbál a harmadik emeleten disznót feldolgozni. Magyar embernek nincs akadály.

2014.01.31.Tovább olvasom

Ingyenes kóstolás – böllérversenyt rendeznek

A disznóságok kedvelői most böllérversenyen vehetnek részt, mégpedig Lukácsházán.

2014.01.29.Tovább olvasom

Több új termék a bisztróban és a húsboltban – konyhakész pacsni rolád a kínálatban

Több új termékkel is bővül a húsbolt és a bisztró kínálata. Új technológiával, házilag készült rakott csülköt kínálunk a bisztróban.

2014.01.17.Tovább olvasom

Jó, ha ismert helyről vásároljuk a húst – így tudhat meg még többet az alapanyagról

Jó, ha ismert helyről származó húsárut vásárolunk. Az étel is finomabb lesz és az egészségünk is meghálálja, ha minőségi húst veszünk. Nem mindegy, honnan származik a húsáru.

2014.01.13.Tovább olvasom

NoSalty receptek – itt vannak a legnépszerűbbek

Tavaly is népszerűek voltak a csirkéből készült ételek. A NoSalty.hu összeállította a legtöbbet keresett receptek sorrendjét.

2014.01.8.Tovább olvasom

Év végi virslizésben jók vagyunk – még mindig slágerterméknek számít decemberben

Bevásároltunk virsliből az év végén. Egyértelműen ez ennek az időszaknak a slágerterméke Magyarországon.

2014.01.2.Tovább olvasom

Mit együnk szilveszterkor?

Sokan a malacra szavaznak. Nem kevesen kocsonyát esznek ilyenkor, de van, aki a virslin kívül lencsét is készít újévkor.

2013.12.27.Tovább olvasom

Önnek mennyi hús kerül a kosarába az ünnepek előtti bevásárláskor? – Mutatjuk az átlagot

Jóval több húst fogyasztunk az ünnepekkor. Nem meglepő. Átlagban sertésből vesszük ilyenkor a legtöbbet – a halat nem számolva.

2013.12.18.Tovább olvasom