Hírek

Több új termék a bisztróban és a húsboltban – konyhakész pacsni rolád a kínálatban

Több új termékkel is bővül a húsbolt és a bisztró kínálata. Új technológiával, házilag készült rakott csülköt kínálunk a bisztróban.

2014.01.17.Tovább olvasom

Jó, ha ismert helyről vásároljuk a húst – így tudhat meg még többet az alapanyagról

Jó, ha ismert helyről származó húsárut vásárolunk. Az étel is finomabb lesz és az egészségünk is meghálálja, ha minőségi húst veszünk. Nem mindegy, honnan származik a húsáru.

2014.01.13.Tovább olvasom

NoSalty receptek – itt vannak a legnépszerűbbek

Tavaly is népszerűek voltak a csirkéből készült ételek. A NoSalty.hu összeállította a legtöbbet keresett receptek sorrendjét.

2014.01.8.Tovább olvasom

Év végi virslizésben jók vagyunk – még mindig slágerterméknek számít decemberben

Bevásároltunk virsliből az év végén. Egyértelműen ez ennek az időszaknak a slágerterméke Magyarországon.

2014.01.2.Tovább olvasom

Mit együnk szilveszterkor?

Sokan a malacra szavaznak. Nem kevesen kocsonyát esznek ilyenkor, de van, aki a virslin kívül lencsét is készít újévkor.

2013.12.27.Tovább olvasom

Önnek mennyi hús kerül a kosarába az ünnepek előtti bevásárláskor? – Mutatjuk az átlagot

Jóval több húst fogyasztunk az ünnepekkor. Nem meglepő. Átlagban sertésből vesszük ilyenkor a legtöbbet – a halat nem számolva.

2013.12.18.Tovább olvasom

Húsfogyasztás: mennyiség vagy minőség?

Azt már tudjuk, hogy a húsfogyasztás és a változatos étrend elengedhetetlen az egészség szempontjából. Azt viszont kevesen mérik fel, hogy a mennyiség vagy inkább a minőség számít.

2013.12.16.Tovább olvasom

Ön egészségesen étkezne? – Ennyivel kerül többe

A zöldségben, gyümölcsben gazdagabb étkezés többe kerül. Egy kutatás rávilágított arra, hogy mennyivel kell ezért magasabb összeget fizetni.

2013.12.13.Tovább olvasom

Több sertéshúst kellene fogyasztanunk – erre hívják fel a figyelmet

Egy év alatt három kilóval kellene többet fogyasztanunk sertéshúsból. A mostani átlag a múlt század kilencvenes éveiben megevett mennyiségnek felel meg.

2013.12.12.Tovább olvasom

Azért jó, ha rendszeresen fogyasztunk baromfit – egyre többen ismerik fel ennek a fontosságát

A kiegyensúlyozott táplálkozásban elengedhetetlenek a baromfifélék. Különösképp a fehérje-, a vitamin- és az ásványi anyag tartalmuk miatt. Ezek a húsok könnyen emészthetőek, a szénhidrát tartalmuk pedig elenyésző.

2013.12.3.Tovább olvasom