Hírek

SZÉP-kártya vendéglátás alszámla, ez a legnépszerűbb – Szombathelyen mi is elfogadjuk

A béren kívüli juttatás választásakor is a hasunkra gondolunk, vagy egyszerűen ez a praktikus megoldás. Kiderült, hogy továbbra is az Erzsébet-utalvány és a SZÉP-kártya vendéglátás alszámlája a legnépszerűbb.

2014.02.18.Tovább olvasom

Egyre környezettudatosabban működünk – a felhasznált villamos energiát megújuló forrásból nyerjük

Egyre környezettudatosabban működünk. Nemrég megérkezett az erről szóló tanúsítványunk is.

2014.02.17.Tovább olvasom

Akció a húsboltban és a bisztróban

Ismét akció lesz a húsboltban és a bisztróban is. Ezúttal a pecsenyekacsa, a pulykamell mellett a hurka és a májsajt lesz olcsóbb. Részletek itt!

2014.02.12.Tovább olvasom

Körömpörkölt: szereted?

Sokan idegenkednek tőle, vannak viszont, akik nem merik bevallani, hogy szeretik. Ám még többen ennék, amikor csak tehetik.

2014.02.11.Tovább olvasom

Dininguide: “Az ember bizalmi viszonyt ápol a hentesével”

A Dininguide rendszeresen készít ranglistákat. Nem csak éttermekről, hamburgerekről és street food ételekről, italokról, de levesezőkről is. Volt, hogy a hét legjobb hentest gyűjtötték össze.

2014.02.6.Tovább olvasom

Csomagolt vagy friss hús?

A jó minőségű hús vásárlásának a fontosságára hívják fel a figyelmet. A túl olcsó hús gyakran nem megfelelő minőségű. Ez abban is megmutatkozik, hogy alacsony a fehérjetartalma.

2014.02.5.Tovább olvasom

Grillezés télen? Miért ne?

A grill-fanatikusok ilyenkor sem tudnak pihenni. Télen is belobbantják a faszenet, és készítenek jobbnál-jobb grillhúsokat. A hideg nem lehet akadály. Sőt különleges hangulata van a téli grillezésnek.

2014.02.4.Tovább olvasom

Disznófeldolgozás a harmadikon

Nincs lehetetlen, van, aki megpróbál a harmadik emeleten disznót feldolgozni. Magyar embernek nincs akadály.

2014.01.31.Tovább olvasom

Ingyenes kóstolás – böllérversenyt rendeznek

A disznóságok kedvelői most böllérversenyen vehetnek részt, mégpedig Lukácsházán.

2014.01.29.Tovább olvasom

Több új termék a bisztróban és a húsboltban – konyhakész pacsni rolád a kínálatban

Több új termékkel is bővül a húsbolt és a bisztró kínálata. Új technológiával, házilag készült rakott csülköt kínálunk a bisztróban.

2014.01.17.Tovább olvasom